一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[general网申|邮寄|付费|截止日期-不是各个学校的] Upenn查状态

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
laosiaudi 发表于 2014-11-14 21:01:11 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
提交Upenn第一轮网申两天了,但是在主页下面都没看到GT和成绩单状态的更新,请问大家有看到状态更新的吗?
然后还有个upenn connect的东西,感觉没有跟网申系统同步啊,我网申都提交了,那里还显示没开始。。。
求指教-google 1point3acres
ryanbia 发表于 2014-11-14 21:29:59 | 显示全部楼层
楼主 upenn connect 那个是在那里看到的。。。提交了不是就显示submitted吗?

candy_shmily 发表于 2014-11-14 21:36:39 | 显示全部楼层
我之前和你有同样的疑惑 发邮件给小秘问了 他这样回我的 给你参考一下
. 1point 3acres 璁哄潧Good day. Thank you for submitting your application to Penn Engineering. At this time we are unable to confirm if we have received your official materials. However, we will review applications based on unofficial scores and transcripts and will notify you if we have not received any of the required materials. At this time your application is ready for review after the Nov. 15 deadline. Please let us know if you have any additional questions.
------------------------以下是我的问题 和你大概相似------------------------------
Dear Admission Officer,
I am one of the international applicants to Penn Engineering. I sent my GRE score to your school on October 29 and my TOEFL score on November 6. My official transcript sent by DHL was said to have been received on November 8. And I submitted my application form on  November 13. I wonder if my materials are complete to be reviewed. Could you please check it for me? Thank you!. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
Here is my information.
blablabla

楼主| laosiaudi 发表于 2014-11-14 21:59:00 | 显示全部楼层
ryanbia 发表于 2014-11-14 21:29
楼主 upenn connect 那个是在那里看到的。。。提交了不是就显示submitted吗?

相信楼下已经帮我回答了~那个connect我是从以前的帖子看到的,应该今年没用吧

楼主| laosiaudi 发表于 2014-11-14 22:00:07 | 显示全部楼层
candy_shmily 发表于 2014-11-14 21:36
我之前和你有同样的疑惑 发邮件给小秘问了 他这样回我的 给你参考一下
Good day. Thank you for submittin ...

多谢啊!!!. 1point3acres.com/bbs
我想再问问那推荐信在15号后交可以吗。。因为第三封推荐信的老师没看到邮件,现在都没提交。。。

candy_shmily 发表于 2014-11-14 22:02:10 | 显示全部楼层
laosiaudi 发表于 2014-11-14 22:00. 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
多谢啊!!!. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
我想再问问那推荐信在15号后交可以吗。。因为第三封推荐信的老师没看到邮件,现在都没提交 ...
. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
学校说两封就够了 如果只提交了两封肯定没问题的

楼主| laosiaudi 发表于 2014-11-14 22:03:17 | 显示全部楼层
candy_shmily 发表于 2014-11-14 22:02.鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧
学校说两封就够了 如果只提交了两封肯定没问题的

但是多了一个推荐人的信息,但是没提交,会有问题吗,不会被推到第二轮吧。。

candy_shmily 发表于 2014-11-14 22:05:59 | 显示全部楼层
laosiaudi 发表于 2014-11-14 22:03
但是多了一个推荐人的信息,但是没提交,会有问题吗,不会被推到第二轮吧。。

应该不会

楼主| laosiaudi 发表于 2014-11-14 22:06:47 | 显示全部楼层
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
好的,多谢