一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[套辞/联系] 老师突然给我发邮件,这是什么意思

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
天行 发表于 2015-1-14 14:06:54 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
昨晚psu小蜜给我发邮件问我是不是申错项目或者学位了(让我申meng,实际上我申的是ms),早上起来回了他可能是我点错了。过了两小时,另外一个教授突然给我发了封邮件:

[size=18.0180187225342px]I am reviewing applications for the ESM department.  -google 1point3acres
[size=18.0180187225342px]I am part of the Neural Engineering efforts, and among other projects have been working toward developing computational mechanical models of brain tissue. One approach is to map models of mechanics directly to anatomic geometries derived from 3D Electron microscopy stacks.
-google 1point3acres
[size=18.0180187225342px]Critical questions involve simple stress/strain at the micro scale, transport of fluid and ions, sources of mechanical damage, and the electromagnetics in the micro-scale.  For each of these there are multi-scale questions - how the micro scale maps to the macro scale, how they map to things we measure, and a host of questions relevant to the actual biology and science of brain function.

[size=18.0180187225342px]This is in collaboration with theoretical and computational mechanics experts Francesco Costanzo and Corina Drapaca.  Would such efforts be of interest to you?

鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
[size=18.0180187225342px]求问这什么意思?回我的这个教授应该是副主任。

[size=18.0180187225342px]p.s. 我之前做了一个课题是关于细胞骨架成像处理的,在PS和RL里重点讲了,跟这个教授回我的课题内容比较接近。
hhhhhardy 发表于 2015-1-14 15:26:42 | 显示全部楼层
LZ这个老师叫什么。。。是华人AP么?我总感觉好像我也跟他聊过。。

楼主| 天行 发表于 2015-1-14 16:35:18 | 显示全部楼层
hhhhhardy 发表于 2015-1-14 15:26 鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
LZ这个老师叫什么。。。是华人AP么?我总感觉好像我也跟他聊过。。

应该不是吧,Bruce Gluckman

hhhhhardy 发表于 2015-1-14 16:38:55 | 显示全部楼层
天行 发表于 2015-1-14 16:35
应该不是吧,Bruce Gluckman

额。。好吧。。他们做的东西都好像。。

楼主| 天行 发表于 2015-1-14 18:26:07 | 显示全部楼层
hhhhhardy 发表于 2015-1-14 16:38
额。。好吧。。他们做的东西都好像。。
. From 1point 3acres bbs
主要不知道老师什么意思,难道问我想不想加他课题组?申的也只是硕士而已。。

hhhhhardy 发表于 2015-1-14 18:30:06 | 显示全部楼层
天行 发表于 2015-1-14 18:26. From 1point 3acres bbs
主要不知道老师什么意思,难道问我想不想加他课题组?申的也只是硕士而已。。

PSU似乎有给MS offer的先例哦,不妨试试

楼主| 天行 发表于 2015-1-14 18:42:01 | 显示全部楼层
hhhhhardy 发表于 2015-1-14 18:30. 1point 3acres 璁哄潧
PSU似乎有给MS offer的先例哦,不妨试试
. 1point 3acres 璁哄潧
那我去试试

hhhhhardy 发表于 2015-1-14 18:58:55 | 显示全部楼层

哈哈加油!!