一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[SUNYSB] 大家有收到这个东西嘛?

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
kataku 发表于 2015-2-11 22:51:33 | 显示全部楼层 |阅读模式
[15Fall] MS.CS@Stony Brook

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
刚收到一个邮件,躺在垃圾箱Thank you for your interest in Stony BrookUniversity!  Our system indicates that you are not a U.S. citizen orpermanent resident.  If you choose to request a Stony Brook Universityissued FormI-20 or DS-2019 to obtain F-1 or J-1 student status,please complete the “Request for I-20/DS-2019” through accessVIS.

If you do not wish to request a Form I-20 or DS-2019, please follow the log-ininstructions below and submit the Current Immigration Status form inaccessVIS so that your citizenship can be updated accordingly.

是不是大家都收到了呀,里面要填
Complete and Submit the following forms:

• Current     Immigration Status
  • Biographical/Student     Information. From 1point 3acres bbs
  • Address     Information. visit 1point3acres.com for more.
  • Dependent:     Request for a Form I-20/DS-2019 (optional)
  • Proof of     Financial Eligibility
可最后一个还没做存款冻结,填不了喔。
.1point3acres缃

billb 发表于 2015-2-11 22:53:11 | 显示全部楼层
好奇怪啊 这是应该录取后才来的吧?

楼主| kataku 发表于 2015-2-11 22:55:25 | 显示全部楼层
billb 发表于 2015-2-11 22:53
好奇怪啊 这是应该录取后才来的吧?
. from: 1point3acres.com/bbs
我也觉得奇怪呢。。。. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
不过信里说. more info on 1point3acres.com
Important: Access to request a Form I-20/DS-2019 in no way indicates an admission decision; you are simply allowed to start the request process. Visa and Immigration Services will not review requests for immigration documents until you are admitted and cleared by the appropriate admitting office (Undergraduate Admissions, the Graduate School, SPD, HSC, IAP).

messyji 发表于 2015-2-11 23:38:20 | 显示全部楼层
同收到了,很莫名其妙...

justcc 发表于 2015-2-11 23:42:15 | 显示全部楼层
同收到,但是我决定先不管。。。等他家录了再说。。。

messyji 发表于 2015-2-11 23:44:28 | 显示全部楼层
刚咨询了一下去年去SBU的同学,他说不用管,可以有AD后再鸟他,SBU就是这样,以后还会发很多遍....

评分

ZhenGGGG 发表于 2015-2-11 23:45:11 | 显示全部楼层
有没有deadline啊?

iroyc 发表于 2015-2-12 07:21:58 | 显示全部楼层
收到+1. 希望来ad!

Chrono 发表于 2015-2-12 08:10:34 | 显示全部楼层
收到+1 既然能不管就不管了

坑仔 发表于 2015-2-12 09:03:53 | 显示全部楼层
收到+1
Upon submission of the required forms AND your admission being cleared by the appropriate office (Undergraduate Admissions, the Graduate School, SPD, HSC, IAP) your request will be reviewed by an International Student Advisor.
看到这句话我也打算如果AD后再管

perclecy 发表于 2015-2-12 09:26:35 | 显示全部楼层
我也收到了,好像说是录取之后才填吧
我还没有签证,填到第二个表就填不了了。。。。

夏耘 发表于 2015-2-12 16:13:10 | 显示全部楼层
其实我是想说,是不是我们收到了就表示录取的希望大一些?因为我有同学没有收到来着。。。。。不过这个邮件发的时间太诡异了 中午1点半收到的 那不就是NY的凌晨12:30嘛。。。

nickyzhi 发表于 2015-2-12 16:39:49 | 显示全部楼层
应该是都收到了吧。。没收到的报一下?

Super_lus 发表于 2015-2-12 16:42:42 | 显示全部楼层
nickyzhi 发表于 2015-2-12 16:39
应该是都收到了吧。。没收到的报一下?

我就没有收到哎。。。邮箱的垃圾箱也没有

nickyzhi 发表于 2015-2-12 17:15:13 | 显示全部楼层
Super_lus 发表于 2015-2-12 16:42
我就没有收到哎。。。邮箱的垃圾箱也没有

那就是分批了估计?

Super_lus 发表于 2015-2-12 17:20:32 | 显示全部楼层
nickyzhi 发表于 2015-2-12 17:15
那就是分批了估计?
. 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
不晓得啊,可能是我交的晚,也可能就默剧了等等吧

夏耘 发表于 2015-2-12 17:52:19 | 显示全部楼层
Super_lus 发表于 2015-2-12 17:20
不晓得啊,可能是我交的晚,也可能就默剧了等等吧
. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
你有我交的晚么。。。我所有都是卡线交的。。。不要和我比交的晚。。。好多人都说这个和录取没任何关系来着,小苏苏你就放心吧~

phph17 发表于 2015-2-12 18:03:06 | 显示全部楼层
楼主是我科直系学长啊。。.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦
我早上也收到了。。已经填完上交了

lyburke 发表于 2015-2-12 19:58:19 | 显示全部楼层
表示下午六点收到的。。。