一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[金工金数] 【UMich新项目】quantitative finance and risk management

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
backstar 发表于 2015-2-25 17:41:01 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
这个新项目开在数院下面,课程设置三个学期,侧重随机分析+金融计算(数值方法)+统计方法
.1point3acres缃
http://dept.math.lsa.umich.edu/graduate/quantfin/

目前由于几所牛校结果还没出,而且这个新项目3.1截止,LZ在犹豫要不要再申一下这个新项目。。

不知道大家觉得密西根安娜堡分校这个地理位置怎么样?会不会就业机会非常的少。。因为LZ并不了解几年前的旧项目financial engineering(后来关闭了)的就业情况,先谢谢各位~

评分

Mr_17 发表于 2015-2-28 22:43:17 | 显示全部楼层
我发邮件问过一些情况,这里share一下:(问题是我问的,回答是对方邮件原文)
Is this a brand new program beginning from this year? Does it have anything to do with the Master of Financial Engineering program offered by College of Engineering?
This is a brand new program offered jointly by the Mathematics and Statistics Departments.  The Financial Engineering Program previously offered by the College of Engineering no longer exists.  This program will have some similarities but with a bigger emphasis on both Mathematical and Statistical Theory.
. 1point 3acres 璁哄潧
Apart from what is on the website, is there any additional information about career service?. from: 1point3acres.com/bbs
All of the information you need to know is located on the website.  We will have placement services available to students admitted to this program to assist with internships as well as placement after graduation.

The current deadline to apply is March 1.  We plan to begin making offers shortly after the deadline.

评分

bubble_sz 发表于 2015-2-28 23:44:53 | 显示全部楼层
Mr_17 发表于 2015-2-28 22:43
我发邮件问过一些情况,这里share一下:(问题是我问的,回答是对方邮件原文). 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
Is this a brand new progr ...
.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦
你好 我想问一下推荐信和邮寄成绩单的截止日期是几时呀? 谢谢~

Mr_17 发表于 2015-3-2 14:03:49 | 显示全部楼层
bubble_sz 发表于 2015-2-28 23:44
鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧. 你好 我想问一下推荐信和邮寄成绩单的截止日期是几时呀? 谢谢~

这我不知道呀 你发邮件问小秘吧

楼主| backstar 发表于 2015-3-2 23:51:39 | 显示全部楼层
bubble_sz 发表于 2015-2-28 23:44
你好 我想问一下推荐信和邮寄成绩单的截止日期是几时呀? 谢谢~

推荐信尽早吧,成绩单寄出去了就等他收查就好。

bubble_sz 发表于 2015-3-3 13:45:20 | 显示全部楼层
Mr_17 发表于 2015-3-2 14:03
这我不知道呀 你发邮件问小秘吧

嗯好~~谢谢啦!!

bubble_sz 发表于 2015-3-3 13:45:32 | 显示全部楼层
backstar 发表于 2015-3-2 23:51
推荐信尽早吧,成绩单寄出去了就等他收查就好。

恩恩!谢谢啦~