一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

rej from Columbia

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
yummy1221 发表于 2015-4-3 09:10:56 | 显示全部楼层 |阅读模式
[15Fall.MS.Rej][CS@Columbia]通知时间: 2015-04-03
  • 背景见定位贴:

• 本科: @ , GPA : 本科Top15 211
  • 研究生: @ , GPA :
  • T单项和总分:
  • G单项和总分:
  • sub专业和分数:
  • 背景的其他说明(如牛推等):
  • 提交时间: 2014-11-06
  • 结果学校国家、地区: 美国
  • 查到status的方式:email通知 网申status页面 
  • 注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
    只是来凑数的!!!

Dear XX X,After careful evaluation of your application, the M.S. Review Committee regrets to inform you that your application for the M.S. program in Computer Science was denied. Admission is highly selective and we cannot accommodate the full number of talented applicants who apply each year.Due to the high volume of applications, the M.S. Review Committee cannot provide feedback regarding individual applications or the reasons for unsuccessful applications. An unsuccessful application cannot be reactivated, but you can reapply to the program by submitting a new online application for a future enrollment period. If you choose to do so, please resubmit supplemental materials to the Office of Graduate Student Affairs.The time and effort you spent in preparing your application and the interest you have demonstrated is very much appreciated. The Committee wishes you success in your future educational and professional endeavors.We thank you for your interest in our department.Best regards,M.S. Admissions CoordinatorComputer Science DepartmentColumbia University. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,

评分

HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:21:00 | 显示全部楼层
    楼主已经从了Yale吗?

楼主| yummy1221 发表于 2015-4-3 10:22:27 | 显示全部楼层
    HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:21
    楼主已经从了Yale吗?

嗯哪,已从,pending跟你一样剩2,哈哈

HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:25:30 | 显示全部楼层
    yummy1221 发表于 2015-4-3 10:22
    . 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
    难道都不等等LA么。不过他家也是奇怪,现在还没有大批出结果。
    (我是隔壁学校SE专业的

楼主| yummy1221 发表于 2015-4-3 10:26:27 | 显示全部楼层
    HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:25
    难道都不等等LA么。不过他家也是奇怪,现在还没有大批出结果。
    (我是隔壁学校SE专业的)

Austin还会纠结一下,LA完全不考虑啦,不过Austin此等傲娇牛校,肯定不会要我~

HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:29:38 | 显示全部楼层
    yummy1221 发表于 2015-4-3 10:26
    Austin还会纠结一下,LA完全不考虑啦,不过Austin此等傲娇牛校,肯定不会要我~

Austin的Master名额很少,我根本就不抱希望。。
    . from: 1point3acres.com/bbs LA的话,希望渺茫。准备从了SD

楼主| yummy1221 发表于 2015-4-3 10:31:22 | 显示全部楼层
    HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:29
    LA的话,希望渺茫。准备从了SD

嗯哪,好好享受阳光沙滩哈

gjxwin 发表于 2015-4-3 11:11:32 | 显示全部楼层
    yummy1221 发表于 2015-4-3 10:22

lz条件这么好都被疙瘩rej了

linaohan1993120 发表于 2015-4-3 13:30:39 | 显示全部楼层
    yummy抱抱我也被拒了

楼主| yummy1221 发表于 2015-4-3 13:42:53 | 显示全部楼层
    linaohan1993120 发表于 2015-4-3 13:30.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦
    yummy抱抱我也被拒了

卧槽,妹子你也悲剧了,他们肯定有小道消息挖到了我们被Y家录了,觉得我们肯定不考虑他们了,所以先下手为强啦!!!来,买机票列入日程吧~

楼主| yummy1221 发表于 2015-4-3 13:43:25 | 显示全部楼层
    HappyZhou 发表于 2015-4-3 10:29
    LA的话,希望渺茫。准备从了SD

上午没看见,原来是隔壁学校哒,乎乎~

linaohan1993120 发表于 2015-4-3 13:43:56 | 显示全部楼层
    yummy1221 发表于 2015-4-3 13:42. visit 1point3acres.com for more.
    卧槽,妹子你也悲剧了,他们肯定有小道消息挖到了我们被Y家录了,觉得我们肯定不考虑他们了,所 ...
    . 1point3acres.com/bbs
    哈哈哈哈哈,甚是有理!对啊买机票,我们也是飞纽约!然后从哥大门前翻着白眼帅帅走过!