一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[万恶的Check] 收到美国签证部的回复邮件,请问是模版回复吗,求有经验的小伙伴鉴别

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
JunoJ 发表于 2015-7-22 10:37:42 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
Thank you for writing to the US Visa Service Desk.

We understand that you wish to know your visa application status.

We would like to inform you that your application requires additional administrative processing. It can take up to 60 days for the process of administrative clearance.

Most administrative processing is resolved within 60 days of your visa interview, but the length of processing time will vary based on the circumstances of each case.

Please note that before inquiring about your visa status, you or your representative should wait at least 60 days from the date of your interview or the submission of supplemental documents, whichever is later. Please be patient. . 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
-google 1point3acres
If you are a nonimmigrant applicant, you may check your DS-160 and visa application status online here: https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=WwjqOlbeRYzCYubaSQI+RA== by entering your interview location (or location where you couriered your application to, if you applied through an interview waiver process) and your DS-160 barcode number. . 1point 3acres 璁哄潧

NOTE: In case you want to track your current passport status which was submitted to the Embassy, please, send an email to passportstatus@ustraveldocs.com and in the subject and/or body enter a valid passport number exactly as it was entered at the time the appointment was scheduled, and you will receive an automatic response with the status.

Please feel free to write back if you have any other queries. Also you can visit our website: www.ustraveldocs.com.

You can visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_china to share feedback on the services we provided.

Yours sincerely,
US Visa Service Desk

求问有人收到过这样的回复吗这是模版回复吗,还是真的要长check60天啊
求解答真的60天就赶不上飞机了

过云明灭 发表于 2015-7-22 10:55:16 | 显示全部楼层
我的和你的一样,can take up,估计是可能最长会是60天吧
你是哪天面签的?

过云明灭 发表于 2015-7-22 11:05:19 | 显示全部楼层
你是那天面签的?是6月27吗?

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-22 11:05:21 | 显示全部楼层
过云明灭 发表于 2015-7-22 10:55
我的和你的一样,can take up,估计是可能最长会是60天吧
你是哪天面签的?

我是626广州,你呢

过云明灭 发表于 2015-7-22 11:41:04 | 显示全部楼层
我是6.27,北京安家楼

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-22 11:44:02 | 显示全部楼层
过云明灭 发表于 2015-7-22 11:41
我是6.27,北京安家楼

我是当时面签的时候VO说三周,过了三周忍不住发邮件催,结果变成60天了。。

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-22 16:19:43 | 显示全部楼层
大家过了VO说的时间的 可以给签证部发邮件问问看啊

砚慧斋主 发表于 2015-7-23 11:42:00 | 显示全部楼层
这个正是模板回复,同安家楼6.27,神烦

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-23 11:48:52 | 显示全部楼层
砚慧斋主 发表于 2015-7-23 11:42
这个正是模板回复,同安家楼6.27,神烦
. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
啊啊啊,那就好,吓死我了,还以为我的材料有涉及到什么敏感领域要长check呢

补充内容 (2015-7-23 11:49):. 1point 3acres 璁哄潧
你是什么专业的啊

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-24 17:49:09 | 显示全部楼层
今天刚知道和我一样CS本转IS的同校同学7.1check也Issue了我到底是有什么问题怎么这么慢!!

ComeLock 发表于 2015-7-25 08:27:33 | 显示全部楼层
求问:你发生的邮箱地址是什么,在哪里能找到?

楼主| JunoJ 发表于 2015-7-25 08:36:26 | 显示全部楼层
ComeLock 发表于 2015-7-25 08:27
求问:你发生的邮箱地址是什么,在哪里能找到?

support-china@ustraveldocs.com. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres

zhyu_1986 发表于 2015-8-6 16:19:31 | 显示全部楼层
请问楼主,这个回复是官方回复吗?我是7.13号面签的J-1签证,昨天发邮件询问,今天收到大使馆跟你同样的回复,好郁闷啊!!!!!

wd3633330 发表于 2015-8-6 16:31:57 | 显示全部楼层
纯属模板回复,没有意义

zhyu_1986 发表于 2015-8-6 16:41:19 | 显示全部楼层
wd3633330 发表于 2015-8-6 16:31
纯属模板回复,没有意义
鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
但愿是这样吧,要不得急死人啊

楼主| JunoJ 发表于 2015-8-6 16:46:28 | 显示全部楼层
zhyu_1986 发表于 2015-8-6 16:41
但愿是这样吧,要不得急死人啊

就是模版啊,我一个月issue的

zhyu_1986 发表于 2015-8-6 17:26:55 | 显示全部楼层
JunoJ 发表于 2015-8-6 16:46-google 1point3acres
就是模版啊,我一个月issue的

谢谢你,还想问下你还记得你的visa status 更新了几次吗?我是13Jul2015面签的,然后15Jul2015更新了一次,目前一直是这样。

marryyou 发表于 2015-8-6 18:18:01 | 显示全部楼层
和lz的回复一模一样...

楼主| JunoJ 发表于 2015-8-7 07:34:45 | 显示全部楼层
zhyu_1986 发表于 2015-8-6 17:26. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
谢谢你,还想问下你还记得你的visa status 更新了几次吗?我是13Jul2015面签的,然后15Jul2015更新了一次 ...

更新了三次

kevin5995 发表于 2015-8-7 11:04:47 | 显示全部楼层
zhyu_1986 发表于 2015-8-6 17:26
谢谢你,还想问下你还记得你的visa status 更新了几次吗?我是13Jul2015面签的,然后15Jul2015更新了一次 ...

我是13 Jul 2015 上海F1面签, 17 Jul 2015更新一次之后就一直AP没动静。