一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[万恶的Check] 这是模板回吧。。啥叫additional processing。。

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
萌萌小石头 发表于 2015-7-23 19:20:47 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
Your visa is in processing now. In this case, your background, purpose of travel, or other circumstances regarding your application mandated additional processing. The criteria and procedure for such cases is the same worldwide; the Embassy does not have the discretion to exempt individual applicants.. visit 1point3acres.com for more.

The vast majority of applicants whose cases are submitted for additional processing receive visas within 4-6 weeks. But it may vary from individual to individual. We understand this timeline does not meet your requirements, but unfortunately the speed of this worldwide process is beyond the control of the Embassy. We will notify you as soon as processing is complete and we can conclude your case.
 楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-23 20:22:26 | 显示全部楼层
啥叫additional processing,和正常ap有区别吗,还有,说需要4到6周,可是都过去7周了,心都要等碎了。有人帮帮不

buptsuyuan 发表于 2015-7-23 20:31:16 | 显示全部楼层
收到过相同的回复,是模版. 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
我是6月3号日坛check,今天上午第一次update,楼主的应该也快了

楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-23 20:35:49 | 显示全部楼层
buptsuyuan 发表于 2015-7-23 20:31
收到过相同的回复,是模版

我是6月3号日坛check,今天上午第一次update,楼主的应该也快了

恭喜!我的什么时候也update一下

gegeyongfu 发表于 2015-7-23 21:34:48 | 显示全部楼层
是用英文发就用英文回嘛为啥我的都是中文回的!

zrhbob 发表于 2015-7-23 22:27:27 | 显示全部楼层
按照ustraveldocs上的说法,additional processing是check的意思@_@

楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-23 23:37:38 | 显示全部楼层
gegeyongfu 发表于 2015-7-23 21:34
是用英文发就用英文回嘛为啥我的都是中文回的!

我都是英文发的,也是英文回得,还没收到过中文的。我就期待着能不是模板的回一下。

楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-23 23:38:18 | 显示全部楼层
zrhbob 发表于 2015-7-23 22:27
按照ustraveldocs上的说法,additional processing是check的意思@_@

.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦哦~~~我以为是在普通AP上附加的processing呢,以为要更久啊

uiucbigfan 发表于 2015-7-24 08:40:55 | 显示全部楼层
buptsuyuan 发表于 2015-7-23 20:31
收到过相同的回复,是模版

楼主是一签么

楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-24 08:54:30 | 显示全部楼层

我是续签的,在北京

JunoJ 发表于 2015-7-24 13:16:44 | 显示全部楼层
诶 跟我的模版回复还不一样勒 😂 难道还有好几个模版

楼主| 萌萌小石头 发表于 2015-7-26 12:05:23 | 显示全部楼层

嗯!你是几号的?也是北京么?