一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[套辞/联系] 求大神帮我看看,陶瓷信老师给我回的,这个是什么意思

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
zxaoddf 发表于 2015-9-20 16:24:10 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
I think your application is very competitive.  Have you taken the chemistry GRE?  Having taken that would greatly help your candidacy.  Your TOEFL score is good, but not excellent.  I would encourage you to do whatever you can to maintain proficiency.  Having a score closer to 100 would greatly strengthen your application.
In the mean time, if there are any online courses you can find in regards to photovoltaics and photoelectrochemistry, that would greatly help your application too!!!  Remember that you can always go in and provide updated information, and if you mention in one of your letters (such as the personal statement) that you have gone the extra mile with independent study, then you will position yourself well for graduate school!. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
zinechant 发表于 2015-9-20 21:23:45 | 显示全部楼层
字面意思,有任何一句难懂的话么?
起码老师认真读了你的陶瓷信, Cong

amethlex 发表于 2015-9-21 03:33:03 | 显示全部楼层
就是继续努力,还是有希望的

amethlex 发表于 2015-9-21 03:33:09 | 显示全部楼层

wwk55551111 发表于 2015-9-21 07:22:42 | 显示全部楼层
有戏,你可以继续弄托福的同时跟老师继续套了

楼主| zxaoddf 发表于 2015-9-21 10:29:15 | 显示全部楼层
zinechant 发表于 2015-9-20 21:23. 1point 3acres 璁哄潧
字面意思,有任何一句难懂的话么?
起码老师认真读了你的陶瓷信, Cong

. 1point3acres.com/bbs谢谢,第一次老师认真回信,我怕有啥别的意思,我再给忽略了,就发上来让大神们看看

楼主| zxaoddf 发表于 2015-9-21 10:29:57 | 显示全部楼层
amethlex 发表于 2015-9-21 03:33

这种情况下,我要是再陶瓷,应该说些什么呀,我是不是得看看他的文章了呢

楼主| zxaoddf 发表于 2015-9-21 10:30:30 | 显示全部楼层
wwk55551111 发表于 2015-9-21 07:22
有戏,你可以继续弄托福的同时跟老师继续套了

我再套的时候说些什么呢,是不是不能断了交流阿

amethlex 发表于 2015-9-22 01:53:57 | 显示全部楼层
zxaoddf 发表于 2015-9-21 10:29
这种情况下,我要是再陶瓷,应该说些什么呀,我是不是得看看他的文章了呢

你就按照他说的做啊 没做好你和他说什么 他的意思不是很明确吗

happyegg 发表于 2015-9-22 09:10:30 | 显示全部楼层
好羡慕!!攒套磁rp~

楼主| zxaoddf 发表于 2015-9-23 09:23:34 | 显示全部楼层
happyegg 发表于 2015-9-22 09:10. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
好羡慕!!攒套磁rp~

谢谢了其实我也不知道老师现在是怎么想的

墨儿 发表于 2015-11-1 22:05:45 | 显示全部楼层
好羡慕哦 你第一次跟老师陶瓷是怎么说的 老师回复这么多