一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[选组选Offer] amazon分组求推荐

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
bowenf 发表于 2015-12-1 10:20:42 | 显示全部楼层 |阅读模式

2015(10-12月)-[]CS本科+3个月-1年 - 网上海投| 码农类全职@Amazonfresh grad应届毕业生

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
10月初就接了OFFER,等了将近两个月。。终于等到分组了。 之前的recruiter是Jorge, 结果他突然离职了,然后就没人管我了。然后分给我一个新的recruiter叫Hansen,给他发了好多邮件,都不理我。今天终于收到他的邮件了。。也是让人够等。不过他们貌似recruiter最近很缺人手,所以也不能怪谁。。

给了三个都是AWS下面的组,分别是:

Appstore:
[size=13.3333px]The Amazon Appstore launched in 2011 in the U.S. on Android devices.  In 2 short years, we are now the 3rd most used (and growing!) Appstore in the United States, the backbone for Kindle devices, and we are available in over 200 countries.  Our vision is to revolutionize the way customers shop for apps across all devices around the world.  As earth’s most customer centric company, we believe that we are on the right path to achieving this goal.
. 1point 3acres 璁哄潧
[size=13.3333px]

Dev Productivity&Tools:

[size=13.3333px]Developer Productivity and Tools is a group of teams focused on making Amazon Web Services a positive and productive developer experience. We include services like AWS Elastic Beanstalk and AWS CloudFormation, language specific SDKs, Tools, Documentation, and Management consoles that make it easy to get started with AWS, simple to use, and hard to imagine life without. Through our educational content, blogs, and conference activity we help developers be part of the larger AWS community where they can learn, share, and get inspired.
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
[size=14.6667px]AWS Metering & Bill Generation:
[size=14.6667px] [size=13.3333px]The AWS Cloud Commerce Platform team is focused on the most interesting and challenging problems lying at the intersection of cloud computing and e-commerce. These include enabling developers and software companies to easily distribute, and make money from, their cloud-based products; enabling consumers of cloud-based software to evaluate, buy, and 1-click deploy even the most complicated cloud architectures; modeling the new ways that software is sold and consumed in a cloud environment; and interpreting and processing the very high volume stream of events (e.g. trillions per day) that underlies enabling e-commerce for the cloud. We are bringing Amazon.com's 19 years of e-commerce leadership and IP to bear on the cloud computing space, including providing the e-commerce platform on which AWS runs, and delivering the AWS Marketplace that enables third-party developers and software companies to launch cloud-based products. And, along the way, we get to tackle problems on the leading edge of security and fraud detection, distributed computing and bill computation, and low-latency/real-time analysis -- all in an environment whose scale and high-throughput is orders of magnitude beyond most other systems.
. 1point 3acres 璁哄潧
[size=13.3333px]求各位的意见和建议,现在比较看好第三个组,听说那边做的东西很有意思,那层楼国人也挺多。 个人不介意很忙,只要能学到东西就好!. from: 1point3acres.com/bbs
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
[size=13.3333px].1point3acres缃
. from: 1point3acres.com/bbs

. visit 1point3acres.com for more.. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷

补充内容 (2015-12-1 10:40):. 1point3acres.com/bbs
果然粘贴复制就全乱了。。 三个组分别是:
1. Appstore  2. Dev Productivity&Tools  3. Metering&Bill Generation
都是在AWS下面

本帖被以下淘专辑推荐:

• · 选组|主题: 19, 订阅: 4
hpplayer 发表于 2015-12-1 11:15:52 | 显示全部楼层
是他吧Jon Hansen

我这周五OFFER DUE,我一直没有给他们发调查问卷。他着急了,上礼拜五,发邮件问我有没有兴趣签这个OFFER,我说有的,他今天就直接给我发了三个组让我选,还说是依据我的兴趣精心挑选的。可问题是我问卷都没交,哪来的兴趣啊?!

我想问问PO主,是不是可以先签OFFER再选择组啊?要不然感觉时间有点紧了

jing0328 发表于 2015-12-1 11:24:55 | 显示全部楼层
第三组国人是挺多的 专门有个微信群

楼主| bowenf 发表于 2015-12-1 11:35:59 | 显示全部楼层
hpplayer 发表于 2015-12-1 11:15.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦

我这周五OFFER DUE,我一直没有给他们发调查问卷。他着急了,上礼拜五,发邮件问我有 ...
. From 1point 3acres bbs
这个我就不知道了。。 你得问问他。 我了解的一般是先签OFFER再选组的。

Mahalkita 发表于 2015-12-1 12:19:45 | 显示全部楼层
hpplayer 发表于 2015-12-1 11:15

我这周五OFFER DUE,我一直没有给他们发调查问卷。他着急了,上礼拜五,发邮件问我有 ...

可以,我就是先接的offer再选的租。另外我的recruiter也是这个Jon···

allenlyn 发表于 2015-12-1 12:42:44 | 显示全部楼层
我的recruiter也是hansen, jon hansen.楼主做好心理准备。。这位同志比较慢

allenlyn 发表于 2015-12-1 12:44:46 | 显示全部楼层
allenlyn 发表于 2015-12-1 12:42
我的recruiter也是hansen, jon hansen.楼主做好心理准备。。这位同志比较慢

另外发现这位jon好像专门管理AWS的?发给我的也全部都是AWS,但是同样的其他一些朋友别的recruiter都说AWS已经没空位了

楼主| bowenf 发表于 2015-12-1 12:59:06 | 显示全部楼层
allenlyn 发表于 2015-12-1 12:42-google 1point3acres

恩。。他确实很慢。。 已经领教过了

hpplayer 发表于 2015-12-1 13:42:25 | 显示全部楼层
allenlyn 发表于 2015-12-1 12:44
另外发现这位jon好像专门管理AWS的?发给我的也全部都是AWS,但是同样的其他一些朋友别的recruiter都说AW ...
. more info on 1point3acres.com
不是吧,他发我的三个组都不是AWS啊

allenlyn 发表于 2015-12-1 14:38:29 | 显示全部楼层
hpplayer 发表于 2015-12-1 13:42

那就不知道了。

fagyjames 发表于 2015-12-2 07:19:12 | 显示全部楼层
hpplayer 发表于 2015-12-1 00:42.1point3acres缃

这哥们简直急性子啊, 而且只要给你发完分组 就不管你了

gsm107 发表于 2015-12-2 07:45:18 | 显示全部楼层
fagyjames 发表于 2015-12-2 07:19
这哥们简直急性子啊, 而且只要给你发完分组 就不管你了
. 1point3acres.com/bbs
我刚跟Jon打完电话,他问我11号有个flyback我要不要去,我说去看看吧 感觉人还不错,虽然上来就说加州没位置了

fagyjames 发表于 2015-12-2 07:47:32 | 显示全部楼层
gsm107 发表于 2015-12-1 18:45
我刚跟Jon打完电话,他问我11号有个flyback我要不要去,我说去看看吧 感觉人还不错,虽然上来就 ...

羡慕层主。。。。。

gsm107 发表于 2015-12-2 07:49:58 | 显示全部楼层
fagyjames 发表于 2015-12-2 07:47
羡慕层主。。。。。

你要不发个邮件要求一下,估计还有挺多位置的,要不他也不会主动问我

fagyjames 发表于 2015-12-2 07:52:00 | 显示全部楼层
gsm107 发表于 2015-12-1 18:49
你要不发个邮件要求一下,估计还有挺多位置的,要不他也不会主动问我

好的 感谢层主~~

winordie 发表于 2016-1-2 15:11:21 | 显示全部楼层
lz最后选哪个组了

楼主| bowenf 发表于 2016-1-2 15:24:32 | 显示全部楼层
winordie 发表于 2016-1-2 15:11
lz最后选哪个组了

metering&billing的那个

逐月华 发表于 2016-1-14 06:38:20 | 显示全部楼层
bowenf 发表于 2016-1-2 15:24
metering&billing的那个

恭喜楼主!想请问一下,楼主能讲讲选为什么选meterIng&billing吗? 因为我最近也在选组,选项跟楼主差不多,有点好奇楼主为什么去这个组。谢谢!

楼主| bowenf 发表于 2016-1-14 11:28:32 | 显示全部楼层
逐月华 发表于 2016-1-14 06:38.鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧
恭喜楼主!想请问一下,楼主能讲讲选为什么选meterIng&billing吗? 因为我最近也在选组,选项跟楼主差不 ...

随机选的。 完全不了解。。

逐月华 发表于 2016-1-14 15:27:36 | 显示全部楼层
bowenf 发表于 2016-1-14 11:28
随机选的。 完全不了解。。

好的,谢谢楼主~. 1point 3acres 璁哄潧