一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[套辞/联系] 这个回复让人很疑惑啊

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-9 23:44:53 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
I am sorry to say that I am not currently in a position to extend an offer with funding to any graduate students right now. Moreover, my Department does not have TA/RA positions readily available to support you. This tends to be what students in your situation do not want to hear.

.鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧Our research group tends to look for three things in an incoming student. First, the student needs to have a strong background that include...skills, and mathematical prowess. Second, the student needs to have passions in ... that align with ours. We allow some leeway in research project choice, but the project needs to align with the current research agenda of our Lab. Finally, as a student that can attack and solve problems on his/her own is always valuable, independence is a key attribute.

From what you sent, you look like you would be a fit with our research group. We always have plenty of research going on and students readily find projects here. Plus, there are plenty of international students including many from you part of the planet. Should you have questions about applying, I would be happy to discuss that as well (or direct you to the right person).

Please do not hesitate to contact me if you want to continue the conversation in light of this.

上来说没钱,怎么最后的意思还是让我可以申?

cassie_huang 发表于 2015-12-10 00:00:55 | 显示全部楼层
能回复这么多,我觉得很不错了!我觉得教授意思是,他想要你,但是没钱,你自己想办法,走CSC还是怎么的随你。。。

这算好的,回我的教授先说没有funding,再说好吧我support your application,又发了邮件交流后说,他16年主要调去另一个机构。。。

ludao822 发表于 2015-12-10 01:16:07 | 显示全部楼层
教授的意思是首先他组里没有funding 然后学校也没有RA/TA position 所以如果去的话要做好自费准备. 1point 3acres 璁哄潧
. visit 1point3acres.com for more.
然后说他们组想要什么让的人 觉得你是个good fit

最后说如果自费你也愿意来的话 关于申请有问题他可以回答 或者帮你找到可以回答你问题的人

楼主| 香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-10 12:04:00 | 显示全部楼层
cassie_huang 发表于 2015-12-10 00:00-google 1point3acres
能回复这么多,我觉得很不错了!我觉得教授意思是,他想要你,但是没钱,你自己想办法,走CSC还是怎么的随 ...

嗯,老师态度还是挺好的。谢啦...     好事多磨嘛,祝申请顺利

楼主| 香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-10 12:05:29 | 显示全部楼层
ludao822 发表于 2015-12-10 01:16
教授的意思是首先他组里没有funding 然后学校也没有RA/TA position 所以如果去的话要做好自费准备. 1point 3acres 璁哄潧

然后 ...

谢啦,不过我怎么隐隐地觉得有点不安,这回是模板回复么?

nunuh89 发表于 2015-12-10 12:20:43 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-9 20:05. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
谢啦,不过我怎么隐隐地觉得有点不安,这回是模板回复么?

我感觉很可能是

不知道你问了神马  

楼主| 香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-10 13:08:15 | 显示全部楼层
nunuh89 发表于 2015-12-10 12:20
我感觉很可能是

不知道你问了神马

简单说了下自己的情况,说你的论文不错哦,我有类似经历,你招不招人啊之类的

nunuh89 发表于 2015-12-12 15:20:29 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2015-12-9 21:08. visit 1point3acres.com for more.
简单说了下自己的情况,说你的论文不错哦,我有类似经历,你招不招人啊之类的

那我觉得是模板。 谁随便上来就3 things啊。估计是一开始就想好了的