一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[Duke] DUKE ECE Survey到底该怎么写,求指点

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
were45678 发表于 2015-12-27 14:29:50 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
1.      Forapplicants with work experience post-undergraduate studies, please describe howyour work experience prepares you for graduate studies in ways not reflected byyour undergraduate academic record.
2.      Listprogramming languages you have used in the past and your proficiency level witheach.
3.      Forapplicants with backgrounds in fields other than Electrical or ComputerEngineering, please describe your motivation in changing fields.
4.      Nameand briefly describe the content of the three Electrical or ComputerEngineering courses you have taken, if any, that were the most advanced or hadthe greatest impact on your interest in our graduate program.
5.      Nameand briefly describe the content of the three courses you have taken in relatedtechnical areas (Computer Science, Mathematics, Statistics, Physics, etc.) thatwere the most advanced or had the greatest impact on your interest in ourgraduate program:
大四在读本专业直接申请,1,3并没有,可以空着么?其他的问题该怎么回答,回答哪些内容。profiency level有几种?求大神指点了

补充内容 (2015-12-27 14:54):
前两个单词复制粘贴的时候没有分开,影响阅读,非常抱歉
 楼主| were45678 发表于 2015-12-27 14:55:11 | 显示全部楼层
自己顶一下~

Wang1993 发表于 2015-12-27 18:43:34 | 显示全部楼层
没有就空着呗

楼主| were45678 发表于 2015-12-30 21:27:23 | 显示全部楼层
Wang1993 发表于 2015-12-27 18:43. 1point 3acres 璁哄潧
没有就空着呗

其他的呢,需要写的多详细?

QDHoward 发表于 2015-12-30 21:31:21 | 显示全部楼层
我写了2,4,5。4我详细的写的,5简单descripe了一下。我看到往年的帖子说随便写。

评分

楼主| were45678 发表于 2015-12-30 21:35:28 | 显示全部楼层
QDHoward 发表于 2015-12-30 21:31. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
我写了2,4,5。4我详细的写的,5简单descripe了一下。我看到往年的帖子说随便写。
. visit 1point3acres.com for more.
请问一下,profiency level有哪几种?我在网上查的有各种各样的,感觉都不太靠谱。。

QDHoward 发表于 2015-12-30 21:49:20 | 显示全部楼层
were45678 发表于 2015-12-30 21:35
请问一下,profiency level有哪几种?我在网上查的有各种各样的,感觉都不太靠谱。。

编程语言的熟练程度是吗? excellent,good,moderate,poor 仅供参考哈....

楼主| were45678 发表于 2015-12-30 21:51:57 | 显示全部楼层
QDHoward 发表于 2015-12-30 21:49. more info on 1point3acres.com
编程语言的熟练程度是吗? excellent,good,moderate,poor 仅供参考哈....

还有,那个列课程那个,只需要列课程和内容就行了吧?至于课程怎么让自己喜欢上这个项目的不用说吧?

QDHoward 发表于 2015-12-30 21:52:30 | 显示全部楼层
were45678 发表于 2015-12-30 21:51
还有,那个列课程那个,只需要列课程和内容就行了吧?至于课程怎么让自己喜欢上这个项目的不用说吧?

私聊吧 我一个小时只能发三条评论....

Leon95 发表于 2016-4-8 23:35:15 | 显示全部楼层
感觉这个还是得认真点写,不然很容易被拒

评分