一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

cmu ini的成绩单问题

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
t619779990 发表于 2016-1-19 07:47:58 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
申请的是cmu的ini项目。 本科去台湾交换了一个学期,所以学校的成绩单上只显示了五个学期,还有一个学期的成绩是在台湾学校的成绩单上。现在问题是小蜜说这两个成绩单 appear as simply two separate transcripts with no indication that they represent a complete program of study。有同学遇到类似的情况嘛 求解该怎么办啊,谢谢大家了!实在不想因为这个问题浪费了申请费用。我申请的其它学校都没有遇到类似的情况。
shelly1996 发表于 2016-1-19 07:54:52 | 显示全部楼层
啊,楼主是收到邮件了吗?我也是有一年交换,提交了两份成绩单,没问题好像

楼主| t619779990 发表于 2016-1-19 08:13:47 | 显示全部楼层
shelly1996 发表于 2016-1-19 07:54
啊,楼主是收到邮件了吗?我也是有一年交换,提交了两份成绩单,没问题好像

是的哈。“The transcripts of both schools must indicate such an agreement between the schools so that we know the semester taken at National Chiao Tung University is counted as part of your undergraduate program of study. Otherwise, they appear as simply two separate transcripts with no indication that they represent a complete program of study. And unfortunately, we can’t just go by what you say; it has to be a documented agreement.

Neither school transcript acknowledges such an arrangement. Most universities allowing this type of exchange experience, acknowledge this on the transcript letting anyone outside the university know this is a sanctioned activity.”

可能是每个学校出成绩单的方式不同,我们学校是只出了五个学期的
成绩并且没有显示出还有一个学期的成绩在台湾学校的成绩单上。
不知道你的两份成绩单有没有这个小蜜说的indication。

shelly1996 发表于 2016-1-19 08:23:13 | 显示全部楼层
t619779990 发表于 2016-1-19 08:13
是的哈。“The transcripts of both schools must indicate such an agreement between the schools so t ...

是什么时候收到的呢?呃。我本科成绩单也只有四个学期的成绩,然后交换成绩单上就是注明了一个non degree exchange,我感觉也没有你说的这个indication,但是我是12月底就已经提交了,然后之后都没有收到消息,楼主你什么时候提交的?今天收到消息的?是开始审理了吗?我觉得楼主可以直接去教务处让她们给你开一份证明,就可以了吧

楼主| t619779990 发表于 2016-1-19 08:41:10 | 显示全部楼层
shelly1996 发表于 2016-1-19 08:23
是什么时候收到的呢?呃。我本科成绩单也只有四个学期的成绩,然后交换成绩单上就是注明了一个non degree ...

我是前天收到了一个很正式的邮件。The Graduate Admissions Office of the Information Networking Institute (INI) has started processing your submitted application. The following required materials and information have been confirmed: PLEASE READ THIS ENTIRE E-MAIL TO AVOID DELAYS IN COMPLETING YOUR APPLICATION.

Please note this is a courtesy notification from the admissions team, the status of your application can be checked at anytime by logging into your on-line application. We understand some applications may have been recently submitted and so recommendations, etc…may not have been completed. You have until February 1 at the latest to submit missing documents.

(Note that your transcripts will not be marked received in your application since official documents are not requested for the review. Final official transcripts and proof of graduation will be formally requested if you are admitted and accept enrollment. Be prepared to submit your official transcripts and proof of graduation no later than July 31—this is a condition of enrollment).

RECEIVED & ON-FILE
1. On-line application (MSIT-MOB/SM, 20-months)
2. Three on-line recommendations
3. Statement of Purpose (on-line)
4. Official GRE test scores
5. Official TOEFL test scores
6. Non-refundable application fee

NOT SUBMITTED OR NOT RECEIVED:
1. Unofficial undergraduate transcripts
2. Syllabus (Fundamentals of Computers)
3. Full Mailing Address

恩恩我发邮件给小蜜问在读证明和完读证明可不可以,或者我根据他的
要求再开证明。就等回复啦

shelly1996 发表于 2016-1-19 09:08:06 | 显示全部楼层
嗯嗯,谢谢楼主分享,方不方便透露一下是什么时候提交申请的呢,我怕我之后也会碰到这种问题,但是马上要回家了,没办法开证明了,我是不是得以防万一

楼主| t619779990 发表于 2016-1-19 10:10:56 | 显示全部楼层
shelly1996 发表于 2016-1-19 09:08
嗯嗯,谢谢楼主分享,方不方便透露一下是什么时候提交申请的呢,我怕我之后也会碰到这种问题,但是马上要回 ...

我是12月29号提交的申请

hypsm 发表于 2016-1-19 10:18:38 | 显示全部楼层
shelly1996 发表于 2016-1-19 07:54

求问楼主INI 需要邮寄成绩单么?

飞天小女鬼 发表于 2016-1-19 10:34:26 | 显示全部楼层
t619779990 发表于 2016-1-19 08:41
我是前天收到了一个很正式的邮件。The Graduate Admissions Office of the Information Networking Insti ...

我想问下那个not submitted or not received里的第二项Syllabus是什么,好像没注意到要交

shelly1996 发表于 2016-1-19 10:41:57 | 显示全部楼层
hypsm 发表于 2016-1-19 10:18
求问楼主INI 需要邮寄成绩单么?

不需要纸质成绩单。gre和toefl是要寄的

shelly1996 发表于 2016-1-19 10:43:14 | 显示全部楼层
飞天小女鬼 发表于 2016-1-19 10:34
我想问下那个not submitted or not received里的第二项Syllabus是什么,好像没注意到要交

我也是诶。没有交过这个东西,但我本科就是cs的,楼主好像是ee转cs。可能是这个原因?因为ini不是一定要求要上data structure和probability两门课嘛。是这个吗

飞天小女鬼 发表于 2016-1-19 11:04:46 | 显示全部楼层
shelly1996 发表于 2016-1-19 10:43
我也是诶。没有交过这个东西,但我本科就是cs的,楼主好像是ee转cs。可能是这个原因?因为ini不是一定要 ...

好像要填课名,但是并没有上传的地方吧……
好疑惑……

楼主| t619779990 发表于 2016-1-19 11:15:09 | 显示全部楼层
飞天小女鬼 发表于 2016-1-19 11:04
好像要填课名,但是并没有上传的地方吧……
好疑惑……

我是ee转cs,没有修过数据结构,用了个别的课代替所以需要syllabus。如果你修过数据结构就没有这个东西了。

hypsm 发表于 2016-1-19 11:17:46 | 显示全部楼层
t619779990 发表于 2016-1-19 11:15
我是ee转cs,没有修过数据结构,用了个别的课代替所以需要syllabus。如果你修过数据结构就没有这个东西了 ...

求问要寄成绩单么?

楼主| t619779990 发表于 2016-1-19 11:19:55 | 显示全部楼层
hypsm 发表于 2016-1-19 11:17
求问要寄成绩单么?

不用寄成绩单的

飞天小女鬼 发表于 2016-1-20 16:37:05 | 显示全部楼层
t619779990 发表于 2016-1-19 11:15
我是ee转cs,没有修过数据结构,用了个别的课代替所以需要syllabus。如果你修过数据结构就没有这个东西了 ...

哦哦,谢谢!