一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[UTDallas] 关于1000刀小奖的申请

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
wakebb 发表于 2016-2-4 13:22:06 | 显示全部楼层 |阅读模式
[16Fall] MS.CS@UTD

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
Jonsson School $1000 Graduate Study Scholarships. 1point 3acres 璁哄潧
These $1,000 competitive, merit-based scholarships are awarded to incoming graduate students. Scholarships are subject to the availability of funds and are renewable at the discretion of the academic department in which the recipients are studying.
Graduate Study application for 2016 is available now to apply online.
Due to technical issues, the graduate fellowships application is only available to users connected to the UTD Network. In other words, if you are on-campus, or connected remotely via VPN, you will be able to open the graduate fellowships application form. If you are not connected to the UTD network you will encounter a "resource not found" error, or some other error message, depending on your browser.

Please read the criteria and requirements very carefully to ensure you meet the qualifications.Also, DO NOT SUBMIT multiple applications, you only need to submit one online application.

Criteria:
  • All MS students and PhD students entering the Erik Jonsson School of Engineering and Computer Science in Fall 2016 are eligible to apply.
  • The application deadline for Fall 2016 scholarships is July 15 except Materials Science & Engineering deadline is April 15. Fall 2016 scholarships will be awarded on a rolling basis starting February 201, and students are encouraged to apply early.

. 1point 3acres 璁哄潧

这是学校今年奖学金界面
中间那段的意思是只有校内网才能申请吗? 求大神透露往年怎么申请。。。。。

zzhccc 发表于 2016-5-3 17:05:01 | 显示全部楼层
上个offer letter压压惊
回复 支持 1 反对 0

楼主| wakebb 发表于 2016-3-18 23:14:35 | 显示全部楼层
KKKaaiii 发表于 2016-3-18 22:46
那德州的学费也很便宜啊...你的项目多少钱 我这个项目utd 2W 要是去罗格斯得6W...

州内1.2w 州外2.2w…省下的多吃点不好嘛…
回复 支持 1 反对 0

guang25 发表于 2016-2-5 09:01:11 | 显示全部楼层
楼主在哪看到的呀

楼主| wakebb 发表于 2016-2-5 09:20:52 | 显示全部楼层
guang25 发表于 2016-2-5 09:01
楼主在哪看到的呀

学校网站上啊

安如画 发表于 2016-2-5 09:52:22 | 显示全部楼层
可以请问下楼主在galaxy系统里状态变化的时间线吗? 我已经graduate final review好几周没变过了。。。

楼主| wakebb 发表于 2016-2-5 09:59:44 | 显示全部楼层
我之前一application然后27开始 under view 了两天 29直接ad

评分

香浓蜜瓜味 发表于 2016-2-12 15:59:18 | 显示全部楼层
lz后来申了么?这个是要accept之后才能申吗?

楼主| wakebb 发表于 2016-2-12 16:05:36 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2016-2-12 15:59
lz后来申了么?这个是要accept之后才能申吗?

莫名其名申请了 但是没有邮件提醒 也没有oes正式邮件 你收到oes邮件了吗

香浓蜜瓜味 发表于 2016-2-12 16:10:38 | 显示全部楼层
wakebb 发表于 2016-2-12 16:05-google 1point3acres
莫名其名申请了 但是没有邮件提醒 也没有oes正式邮件 你收到oes邮件了吗
. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
还没有呢,我收到的是小蜜的邮件

楼主| wakebb 发表于 2016-2-12 16:12:49 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2016-2-12 16:10.鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧
还没有呢,我收到的是小蜜的邮件

我也是 小米 和isso的邮件…

chrisatcheng 发表于 2016-3-17 06:16:09 | 显示全部楼层
你打算去utd了么?

楼主| wakebb 发表于 2016-3-17 06:55:03 | 显示全部楼层

应该是吧 现在都没有别的ad…

香浓蜜瓜味 发表于 2016-3-17 20:52:35 | 显示全部楼层
lz奖学金有消息么?

楼主| wakebb 发表于 2016-3-17 21:51:50 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2016-3-17 20:52. 1point3acres.com/bbs
lz奖学金有消息么?

没有 你呢?

香浓蜜瓜味 发表于 2016-3-17 22:10:47 | 显示全部楼层

一点消息也没有,据说要一直到7月份~

楼主| wakebb 发表于 2016-3-17 22:32:50 | 显示全部楼层
香浓蜜瓜味 发表于 2016-3-17 22:10
一点消息也没有,据说要一直到7月份~

七月份才会出结果??那保证金还是得多存好多。。

evanescent_lizy 发表于 2016-3-17 22:37:13 | 显示全部楼层
公立大学奖学金好申请么……

楼主| wakebb 发表于 2016-3-17 22:40:24 | 显示全部楼层
evanescent_lizy 发表于 2016-3-17 22:37
公立大学奖学金好申请么……
. 1point 3acres 璁哄潧
不是为了1000刀奖学金 只是为了州内学费而已。。。

evanescent_lizy 发表于 2016-3-17 22:42:27 | 显示全部楼层
加油吧,我懒得申请了,估计不会去了

楼主| wakebb 发表于 2016-3-17 22:46:23 | 显示全部楼层
evanescent_lizy 发表于 2016-3-17 22:42
加油吧,我懒得申请了,估计不会去了

你去哪里呀 nyu吗?

evanescent_lizy 发表于 2016-3-17 22:58:36 | 显示全部楼层
wakebb 发表于 2016-3-17 22:46
你去哪里呀 nyu吗?

NYU和UA选一个吧,倾向于UA,但是还想等更好的