一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[UMich] MSI奖学金问题

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
NancyQ 发表于 2016-3-3 08:06:50 | 显示全部楼层 |阅读模式
[16Fall] MS.MIS@Umich

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
想问下大家有没有在1215之前提交 UmichMSI申请并且申请了merit scholarship 的 收到了这个邮件不懂是什么意思 我还没收到录取邮件 为什么说奖学金的问题 还是这个项目录取结果和奖学金一起出

I am writing to give you an update on the status and timeline of the UMSI merit tuition scholarships. We have completed the first round of tuition awards, and notified the recipients. Given we have a very strong pool of applicants, we had to make extremely difficult decisions, and many applicants with very strong credentials were not offered a tuition award from UMSI. We are sending this message to all applicants, regardless of if you've heard from us or if you have yet to complete your application, to inform you of the resources below. We are still in the process of reviewing many applications, and if your application is complete, we hope to send your decision soon.

7andsowhat 发表于 2016-3-3 08:25:28 | 显示全部楼层
应该所有人都收到了,他的意思应该是申请奖学金的人要注意已经快没奖学金分了。。

楼主| NancyQ 发表于 2016-3-3 08:27:42 | 显示全部楼层
7andsowhat 发表于 2016-3-3 08:25
应该所有人都收到了,他的意思应该是申请奖学金的人要注意已经快没奖学金分了。。

这....也没说录取我 还有没有奖学金也和我没关系了啊....

7andsowhat 发表于 2016-3-3 08:41:39 | 显示全部楼层
NancyQ 发表于 2016-3-3 08:27
这....也没说录取我 还有没有奖学金也和我没关系了啊....
. more info on 1point3acres.com
LZ不是拿了AD了吗。。

楼主| NancyQ 发表于 2016-3-3 08:49:32 | 显示全部楼层
7andsowhat 发表于 2016-3-3 08:41
LZ不是拿了AD了吗。。

我没有收到AD啊

7andsowhat 发表于 2016-3-3 09:38:51 | 显示全部楼层
NancyQ 发表于 2016-3-3 08:49
我没有收到AD啊

不好意思啊,看错了。。。

chenyuqi 发表于 2016-3-16 16:30:40 | 显示全部楼层
奖学金是要自己申请的吗?还是学校自己会发?