一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[USC] 为什么USC把我调到了37学分

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
lixin99830 发表于 2016-3-30 08:08:46 | 显示全部楼层 |阅读模式
[16Fall] MS.CS@CUG

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x

Thank you for your fall 2016 application to the USC Viterbi School of Engineering. Unfortunately, you have not been recommended for admission into the M.S. in CSCI program (Code No. 674). However, we would like to consider your application for the M.S. in Computer Science (Scientists and Engineers) (CSES) program (Code No. 1530).
The 37 unit CSES program includes a sequence of three undergraduate preparatory courses necessary to build your foundation in Computer Science. Additional information about these courses and the CSES program can be found at http://gapp.usc.edu/graduate-programs/masters/computer-science/cs-scientists-and-engineers.
We will change your program of application to the CSES program, unless you request otherwise. If this is fine, nothing else is required from you. Please note that this is not an admission decision for the CSES program. You will be notified once a decision has been made.
这不算录取吧?。。。我真的是科班啊,只是名字怪怪的。怎么办自己三维完全没法跟那些转专业大牛们抗衡啊!!!!
desperatelife 发表于 2016-3-30 08:18:27 | 显示全部楼层
说实话,LZ的三维已经很不错了,但是感觉录取结果不是特别理想

q8099086 发表于 2016-3-30 08:26:27 | 显示全部楼层
好像他觉得你资格不够就会转...

楼主| lixin99830 发表于 2016-3-30 08:54:40 | 显示全部楼层
desperatelife 发表于 2016-3-30 08:18
说实话,LZ的三维已经很不错了,但是感觉录取结果不是特别理想
. 1point3acres.com/bbs
哎。。但是我看到的被录取了的确实实力都比我要好。。可能真的是水涨船高吧。。

desperatelife 发表于 2016-3-30 09:04:59 | 显示全部楼层
lixin99830 发表于 2016-3-30 08:54
哎。。但是我看到的被录取了的确实实力都比我要好。。可能真的是水涨船高吧。。

有时候录取随机性还是很大的

sugarc 发表于 2016-3-30 09:20:41 | 显示全部楼层
所以如果要转37的话什么都不需要做等他下一步录取决定是吗?

楼主| lixin99830 发表于 2016-3-30 09:45:50 | 显示全部楼层
sugarc 发表于 2016-3-30 09:20

估计是吧。。感觉又要等好久了

maticzc 发表于 2016-3-30 10:59:43 | 显示全部楼层
我转专业申的DS,也被转过去了。。。如果录的话楼主去吗?

楼主| lixin99830 发表于 2016-3-30 11:24:27 | 显示全部楼层
maticzc 发表于 2016-3-30 10:59
我转专业申的DS,也被转过去了。。。如果录的话楼主去吗?

录的话肯定去了。。

楼主| lixin99830 发表于 2016-3-30 11:24:59 | 显示全部楼层
sugarc 发表于 2016-3-30 09:20

邮件的意思是还是要等

linyc_1203 发表于 2016-3-31 01:53:35 | 显示全部楼层
同楼主也收到了这个诡异的邮件,其实都收到几个正统cs录取了本科也算是cs专业 不知道为何还会这样

jasoncn123 发表于 2016-3-31 02:54:21 | 显示全部楼层
我3月初收到这信 上个星期拿到ad
背景EE