一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[H1B] 今天USCIS update 我的 case

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
wjcl668 发表于 2016-5-8 06:23:11 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
求助下,
今天uscis update我的case 说 Document was returned to USCIS (the document is undeliverable)... 想知道一下这是什么情况。。 我的receipt 在 4月倒数第二周就收到了纸质呀;现在会是什么document呢?联系律师 也找不到;不知道发生了什么。。

有没有知道的小伙伴 分析下?
谢谢
 楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 07:03:21 | 显示全部楼层
下面是我收到的update email notification
Application Type: I129, PETITION FOR A NONIMMIGRANT WORKER

Your Case Status: Card/ Document Production

On May 7, 2016, the Post Office returned your document to us. We will hold your document for 180 days or until November 3, 2016. Please go to www.uscis.gov/e-request to request that we resend the document to you. If you do not submit an online request by November 3, 2016, we will destroy your document and you will need to file a new Form I129, PETITION FOR A NONIMMIGRANT WORKER, with fee. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.

This step applies to applications that result in an applicant receiving a card (such as a "green card") or other document (such as a naturalization certificate, employment authorization document, travel document, or advance parole). Applications will be in this step from the time the order to produce the card/document is given until the card/document is produced and mailed to the applicant. You can expect to receive your card/document within 30 days of the approval of your application. If you do not receive your document, please contact our National Customer Service Center at 1-800-375-5283.

Log-in to your myUSCIS account to view your case history and understand what you can expect to happen next on your case.
Current processing times can be found on the USCIS website at under Check Processing Times.

irriya 发表于 2016-5-8 07:41:34 | 显示全部楼层
看起来是被approve了 然后把卡发给你的地址不对的感觉。。。

besfield 发表于 2016-5-8 07:48:51 | 显示全部楼层
看来开始审理了,啊,希望快点顺利通过

besfield 发表于 2016-5-8 07:50:19 | 显示全部楼层
请问楼主WAC16后面是13几呢?

楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 09:25:42 | 显示全部楼层
besfield 发表于 2016-5-8 07:50
请问楼主WAC16后面是13几呢?

你好 我是 16多的

nss123 发表于 2016-5-8 09:26:40 | 显示全部楼层
wjcl668 发表于 2016-5-8 09:25
你好 我是 16多的

你是pp吗

楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 09:27:49 | 显示全部楼层

不是呢  npp  我的receipt也很早就拿到了  

nss123 发表于 2016-5-8 09:33:19 | 显示全部楼层
wjcl668 发表于 2016-5-8 09:27
不是呢  npp  我的receipt也很早就拿到了

你看看隔壁我的帖子,好担心啊

楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 09:33:55 | 显示全部楼层
nss123 发表于 2016-5-8 09:33
你看看隔壁我的帖子,好担心啊

哪个帖子?

nevermor 发表于 2016-5-8 12:57:03 | 显示全部楼层
楼主应该是approve了,不用担心,刚才查了一下  大约到16133  50***了……

楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 13:00:12 | 显示全部楼层
nevermor 发表于 2016-5-8 12:57
楼主应该是approve了,不用担心,刚才查了一下  大约到16133  50***了……

为什么我看 都是 case was received呢?都木有看到什么状态变的

dnangel106 发表于 2016-5-8 22:11:34 | 显示全部楼层
nevermor 发表于 2016-5-8 12:57

请问,你是怎么查到的啊?

elvis2017 发表于 2016-5-8 23:34:14 | 显示全部楼层
同求怎么查到的。我是EAC 16148 53***

楼主| wjcl668 发表于 2016-5-8 23:44:26 | 显示全部楼层
elvis2017 发表于 2016-5-8 23:34
同求怎么查到的。我是EAC 16148 53***

我们是wac

nss123 发表于 2016-5-8 23:52:33 | 显示全部楼层
我也查到好多approve的

nevermor 发表于 2016-5-8 23:56:45 | 显示全部楼层
dnangel106 发表于 2016-5-8 22:11
请问,你是怎么查到的啊?

就手动查…

nevermor 发表于 2016-5-8 23:57:39 | 显示全部楼层
wjcl668 发表于 2016-5-8 13:00. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
为什么我看 都是 case was received呢?都木有看到什么状态变的

我也不知道为啥网上没变,不过你这邮件描述就是approve了啊

nevermor 发表于 2016-5-8 23:59:06 | 显示全部楼层
wjcl668 发表于 2016-5-8 13:00. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
而且那个时间线也差不多,你的case number大约是多少

nss123 发表于 2016-5-9 00:47:21 | 显示全部楼层
nevermor 发表于 2016-5-8 23:59.1point3acres缃
而且那个时间线也差不多,你的case number大约是多少

比如这个号 wac1613752947 被approve了