一亩三分地论坛

Sign Up 注册获取更多干货
码农求职神器Triplebyte:
不用海投,内推多家公司面试
游戏初创公司
招聘工程师、Designer和游戏策划
游戏初创公司DreamCraft招聘工程师、UIUX Designer和游戏策划
把贵司招聘信息放这里

[我这里要招人] VMware内推 (system track, UI/UX track)

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
dukeforever 发表于 2016-6-23 23:38:35 | 显示全部楼层 |阅读模式

2015(1-3月)-[]CS博士+3个月-1年 - 内推| 码农类全职@EMCVMware其他

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?Sign Up 注册获取更多干货

x
本帖最后由 dukeforever 于 2016-6-23 23:48 编辑 . from: 1point3acres.com/bbs
-google 1point3acres
VMware system track hiring (VSAN, and NSX). Looking for PhD/MS with strong system background.
VMware UI/UX track hiring. Looking for PhD/MS with experience in UI/UX. Please also include the job position Id and 150 word self-intro.

If you are interested, please send your resume to intervalmg@gmail.com with the date (e.g., which month)
you are available to interview.
. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
Resume samples (please be as concrete as possible):
https://studentaffairs.psu.edu/c ... es/Business_MIS.pdf
https://resumegenius.com/how-to-write-a-resume

补充内容 (2016-9-15 09:34):
. 1point 3acres 璁哄潧In addition, please provide two job IDs that are most fit for you from the following website?

vmware.rolepoint.com

Note that the job ID ends with letters "BR".

补充内容 (2016-9-15 09:38):
. 1point 3acres 璁哄潧If you want to include LinkedIn profile, please make sure your profile photo is clear.

补充内容 (2016-9-25 01:59):
Support application to the propel program.
梅子 发表于 2016-8-20 07:14:20 | 显示全部楼层
其实我一直有个疑惑,ui/ux这些设计类的简历是应该和其他职位一样用那种正规格式,还是可以略带设计感不按照那种格式?

楼主| dukeforever 发表于 2016-8-29 01:19:49 | 显示全部楼层
梅子 发表于 2016-8-20 07:14
其实我一直有个疑惑,ui/ux这些设计类的简历是应该和其他职位一样用那种正规格式,还是可以略带设计感不按 ...

You could always provide a link to your previous design work. The resume should be as formal as possible.

rasperrypie 发表于 2016-9-11 04:17:00 | 显示全部楼层
请问LZ推其他职位吗? new grad~

楼主| dukeforever 发表于 2016-9-12 08:01:51 | 显示全部楼层
rasperrypie 发表于 2016-9-11 04:17
请问LZ推其他职位吗? new grad~

Yes. I do refer other positions (e.g., NCG).

楼主| dukeforever 发表于 2016-9-15 09:39:26 | 显示全部楼层
Updated with additional job ID info.

楼主| dukeforever 发表于 2016-9-25 01:58:47 | 显示全部楼层
Support application to propel program.

LincolnLin 发表于 2016-10-5 07:39:03 | 显示全部楼层
楼主回复速度超快,三个工作日就给推了!非常感谢!!!

楼主| dukeforever 发表于 2016-10-19 10:02:52 | 显示全部楼层
QE职位一直在招人,有兴趣的同学也可以把相应的职位编号发给我。谢谢!

楼主| dukeforever 发表于 2016-12-12 07:25:38 | 显示全部楼层
有同学问VMware research group的情况,我在这里简单说一下。VMware research group主要面向有志从事Faculty job的同学,这个工作性质有点儿像postdoc,主要就是发文章,是为以后faculty position做准备的。这个组门槛挺高的,需要申请人至少有一篇顶会(USENIX ATC/FAST/NSDI/OSDI, ACM SOSP/PLDI/ASPLOS等)。供大家参考。具体的可以给我发私信。

楼主| dukeforever 发表于 2016-12-12 07:25:48 | 显示全部楼层

欢迎大家给我发邮件内推。

kkkkikia 发表于 2016-12-22 11:53:10 | 显示全部楼层
已发邮件,lxs141130@gmail.com,谢谢楼主!

chelseaworld 发表于 2017-3-3 05:35:52 | 显示全部楼层
楼主,想问NSBU Unit的QE职位 电面会问什么程度的算法呢,需要注意准备啥吗, 感谢!

楼主| dukeforever 发表于 2017-3-3 15:50:33 | 显示全部楼层
chelseaworld 发表于 2017-3-3 05:35
楼主,想问NSBU Unit的QE职位 电面会问什么程度的算法呢,需要注意准备啥吗, 感谢!
鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
leetcode easy/hard. 也可能问设计。比如,设计一个OO类,怎么测试。