一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[套辞/联系] 套磁教授的回复,这是积极还是消极回复啊?

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
laurentw 发表于 2016-10-20 11:40:36 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
USC的老师,
Thanks XXX for your interest. You need to first pass the threshold of our PhD admission committee and this has recently become very challenging.  Once passed, I can then take a look and see if there is funding (and also see the files of other applicants, i.e., your competitions) to decide on whether I can sponsor you or not.  If you decided to apply, please remind me in early March to check your file.  In general, your background is consistent with my projects requirements, so feel free to include my name as one of your faculty contacts in your application (if you want).

我的问题: 鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
1.前一封邮件里我没说托福和GRE成绩。要回复说一下吗?我看USC官网对T和G没有硬性要求。. 1point 3acres 璁哄潧
2.为啥是让我三月联系他??
3.这是积极回复还是消极回复???我要改套其他老师吗。。
各位求支招。
calalia 发表于 2016-10-20 11:45:30 | 显示全部楼层
我觉得是Neutral的啊
. visit 1point3acres.com for more.
楼主知道 往年Phd Offer最早什么时候发么
. visit 1point3acres.com for more.
我觉得USC这块 可能Committe比较强势 所以 3月才审完? 然后老师再看你材料

我只知道我们专业USC Master发的挺慢的

RoyJames 发表于 2016-10-20 11:57:23 | 显示全部楼层
很中性的回复,只能说明你申请了他一定会把你纳入考虑

楼主| laurentw 发表于 2016-10-20 12:01:20 | 显示全部楼层
calalia 发表于 2016-10-20 11:45
我觉得是Neutral的啊. 1point3acres.com/bbs

楼主知道 往年Phd Offer最早什么时候发么

噢噢明白了。。

楼主| laurentw 发表于 2016-10-20 12:01:57 | 显示全部楼层
RoyJames 发表于 2016-10-20 11:57
很中性的回复,只能说明你申请了他一定会把你纳入考虑

那我接下来要怎么回复?回复完接着套其他老师。。?