一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[MIT] 如何查GRE成绩是否寄到

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
dengning1205 发表于 2013-12-11 11:28:43 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
如题,不知道成绩是否被收到了呢
horsemonger 发表于 2013-12-11 14:39:38 | 显示全部楼层
申请系统会update的吧````

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-17 23:46:23 | 显示全部楼层

horsemonger 发表于 2013-12-18 10:11:10 | 显示全部楼层
dengning1205 发表于 2013-12-17 23:46
你的网申系统有成绩的有关信息么,我的只能看到推荐信

我申请的系统都显示的 received

gracewukong 发表于 2013-12-18 13:10:08 | 显示全部楼层
申请完之后在哪里查看状态啊?可以给我发个链接么?谢了~~

z.Runmin 发表于 2013-12-18 17:46:16 | 显示全部楼层
MIT没法查吧

alienwing 发表于 2013-12-18 20:24:32 | 显示全部楼层
MIT发的邮件(部分):. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
In the meanwhile if you are curious if we have received scores please log in to your application. On the landing page of the portal there is a line that states, "Message from the Graduate Administrator" under that is where it will indicate what test scores we have received and/or if your application is complete. If there is no content, don't worry (!) we are working on it

z.Runmin 发表于 2013-12-18 21:40:04 | 显示全部楼层
这是网申系统的消息
鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
Messages from the Graduate Administrator. visit 1point3acres.com for more.

Your application is considered complete and is under review. If we have any questions regarding your application, or require further information, we will contact you directly. In the meantime, we appreciate your patience during this very busy time. We project to complete our review process by late February, at which time you may log back into your application to find your admissions result.

感觉这个应该就是齐了的吧

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 21:50:36 | 显示全部楼层
z.Runmin 发表于 2013-12-18 21:40
这是网申系统的消息. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴

Messages from the Graduate Administrator
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
请问你申的哪个系呢?好像每个系网申系统不一样

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 21:53:09 | 显示全部楼层
alienwing 发表于 2013-12-18 20:24 . visit 1point3acres.com for more.
MIT发的邮件(部分): 鏉ユ簮涓浜.涓夊垎鍦拌鍧.
In the meanwhile if you are curious if we have received scores please log in ...
. visit 1point3acres.com for more.
谢谢!

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 21:53:30 | 显示全部楼层

听大家说是在网申系统中会显示的

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 21:53:40 | 显示全部楼层
gracewukong 发表于 2013-12-18 13:10
申请完之后在哪里查看状态啊?可以给我发个链接么?谢了~~

就在网申系统

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 21:54:04 | 显示全部楼层
horsemonger 发表于 2013-12-18 10:11
我申请的系统都显示的 received

你申的哪个系呢?好像每个系用的网申系统是不一样的

hufm92 发表于 2013-12-19 22:21:04 | 显示全部楼层
ME的Apply Home上说“This web site will not tell you whether paper materials have arrived.”
= =!

楼主| dengning1205 发表于 2013-12-19 23:08:04 | 显示全部楼层
hufm92 发表于 2013-12-19 22:21
ME的Apply Home上说“This web site will not tell you whether paper materials have arrived.”. visit 1point3acres.com for more.
= =!

是哦,那就不能确定了。。

gracewukong 发表于 2013-12-21 19:31:37 | 显示全部楼层
hufm92 发表于 2013-12-19 22:21
ME的Apply Home上说“This web site will not tell you whether paper materials have arrived.”
= =!

我也是申的ME 到现在也不知道怎么查状态 你呢?

hufm92 发表于 2013-12-22 22:36:16 | 显示全部楼层
gracewukong 发表于 2013-12-21 19:31
我也是申的ME 到现在也不知道怎么查状态 你呢?

我也不知道……(>_<)

maggiejiao 发表于 2014-2-2 19:42:47 | 显示全部楼层
hufm92 发表于 2013-12-22 22:36
我也不知道……(>_

同还不知道TTTT目前还一点邮件消息也木有....

gracewukong 发表于 2014-2-22 10:16:31 | 显示全部楼层
hufm92 发表于 2013-12-19 22:21 . From 1point 3acres bbs
= =!

请问你有没有收到消息啊?

hufm92 发表于 2014-2-24 10:54:31 | 显示全部楼层
gracewukong 发表于 2014-2-22 10:16
请问你有没有收到消息啊?

木有。。目测会被群发拒信了 嘿嘿