一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[MSU] MSU提交了,不要看我成绩单!!??

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
wjf1990 发表于 2013-12-28 06:56:47 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
我是申请CS的PHD的,我提交了MSU的申请,他只是让我提交PS什么之类的,竟然不要我提供成绩单扫描件和资金证明之类的?有人知道这是怎么回事吗?谢谢帮忙
notthisagain 发表于 2013-12-28 08:08:24 | 显示全部楼层
MSU的CS貌似要做成绩认证(然后邮寄纸质的),所以我没申..

cathylollipop 发表于 2013-12-28 09:15:23 | 显示全部楼层
MSU应该是要教育部认证成绩单哇~~

楼主| wjf1990 发表于 2013-12-28 09:25:38 | 显示全部楼层

notthisagain 发表于 2013-12-28 09:41:39 | 显示全部楼层
wjf1990 发表于 2013-12-28 09:25
他连这个都没和我提。。

Additional application materials:

Two official transcripts of all college work (undergraduate and graduate). Applicants should have a cumulative grade point average of at least 3.2 on a 4.0 scale. Transcripts must be sent directly from the university in sealed envelopes. Special note for applicants who have earned degrees from universities in China: you must obtain verification of your documents from the China Academic Degrees and Graduate Education Development Center (CDGDC). You must send copies of your documents to the CDGDC along with payment. After verification, CDGDC will send the documents directly to MSU. Please ensure these are sent directly to the department address listed below.

http://www.cse.msu.edu/Students/Future_Grad/HowToApply.php. 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres

在这里有写呀.

readman 发表于 2013-12-28 10:02:09 | 显示全部楼层
notthisagain 发表于 2013-12-28 09:41
Additional application materials:

Two official transcripts of all college work (undergraduate a ...

..请问什么机构管这事...怎么从来没耳闻过

notthisagain 发表于 2013-12-28 10:25:39 | 显示全部楼层
readman 发表于 2013-12-28 10:02
..请问什么机构管这事...怎么从来没耳闻过

这是MSU系里的网页啊。应该要看好系里的要求再申请呀。
CDGDC是学位认证和成绩单认证的吧。至于具体怎么弄我也不知道...

楼主| wjf1990 发表于 2013-12-29 06:22:55 | 显示全部楼层
notthisagain 发表于 2013-12-28 10:25
这是MSU系里的网页啊。应该要看好系里的要求再申请呀。
CDGDC是学位认证和成绩单认证的吧。至于具体怎么 ...
. more info on 1point3acres.com
谢了哥们,我突然发现自己department选错了,只好重新申请了,可怜我的申请费