一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[精算] 请问有申请boston university精算的亲吗

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
AppleStar 发表于 2014-1-14 00:10:02 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
这个项目今年招人吗?
. visit 1point3acres.com for more.
也没有看到ddl,不知道是1月15日吗?
头像被屏蔽
cassie331 发表于 2014-1-14 00:57:09 | 显示全部楼层

scorpiogl2 发表于 2014-1-14 02:45:12 | 显示全部楼层
贵,生源差,学院差

sun1991 发表于 2014-1-14 12:44:05 来自手机 | 显示全部楼层
scorpiogl2 发表于 2014-1-14 02:45
贵,生源差,学院差

这样的么。。。可不可以多透露些呢。。。十分感谢!

a6219221 发表于 2014-1-20 20:56:45 | 显示全部楼层
听说是个文科学校
This school is more of a liberal arts school i feel. the engineering program is nothing to brag about, sure Biomed is strong here, but the rest of the programs feel uncared for.. the biomed eng. students have special classes, the rest don't. also BU places a strong emphasis on writing, their writing courses are probably the hardest in the country, and for engineers we are required to take writing up to wr150, so in average, eng. students are required to take a year of writing, not just normal writing, hardcore writing classes (that i dont think gives out As). I dont know why such high levels of writing would be required, especially for engineering.. so if u like writing but dont care ur grades for it(they hardly give out As, or at all), u'll like it here. For me(i hate writing), despite my As for my other subjects, my writing course dropped my contention from being a competitive transfer student.. so maybe i'll see u here...
oh yeah.. class averages are very high too, say 75%~85%... so yeah... the community college feel in a huge private college...dont get me wrong, its a fun school, social is great, u can get drunk everyday of the week, or even change girl everyday.. u can find a lot of different people here, rich, smart, good looking, poor, stupid, butt-ugly.. but if ur serious about engineering, give BU a skip..

Iodine577 发表于 2014-1-21 00:11:45 | 显示全部楼层

BU的精算在大都会学院下面,这个学院非常垃圾,而且毕业证书上是会写着你是从这个学院毕业的,,建议楼主有别的选择的情况下不要考虑这个。。。。

楼主| AppleStar 发表于 2014-2-6 19:44:32 | 显示全部楼层
谢谢 楼上各位的信息!!

le3s 发表于 2014-3-15 20:00:09 | 显示全部楼层
楼主,我也申了。。请问你来信了么?哪能查状态呢

头像被屏蔽
NiceOne 发表于 2014-3-20 22:45:13 | 显示全部楼层

楼主| AppleStar 发表于 2014-3-21 20:11:36 | 显示全部楼层
le3s 发表于 2014-3-15 20:00 . 1point3acres.com/bbs
楼主,我也申了。。请问你来信了么?哪能查状态呢

还没有消息,我只是在Graduate Online Application上看,等邮件的说~
以前给小米发过一封邮件,说录取是rolling的,截止日期也比较晚,所以可能会比较慢

le3s 发表于 2014-3-22 17:22:17 | 显示全部楼层
AppleStar 发表于 2014-3-21 20:11
还没有消息,我只是在Graduate Online Application上看,等邮件的说~
以前给小米发过一封邮件,说录取是 ...

我来ad了,你有信么?

评分

楼主| AppleStar 发表于 2014-3-22 21:08:10 | 显示全部楼层
le3s 发表于 2014-3-22 17:22
我来ad了,你有信么?

木有啊~~~

le3s 发表于 2014-3-22 21:17:45 | 显示全部楼层

谢谢 你也会有好消息的!~

楼主| AppleStar 发表于 2014-4-3 08:46:42 | 显示全部楼层
le3s 发表于 2014-3-22 21:17
谢谢 你也会有好消息的!~

握手,今天收到了录取
Sigh 看到楼上的评论又犹豫了。。。
亲,你要去吗?

le3s 发表于 2014-4-3 11:59:05 | 显示全部楼层
AppleStar 发表于 2014-4-3 08:46
握手,今天收到了录取
Sigh 看到楼上的评论又犹豫了。。。
亲,你要去吗?

恩 已经cong了 其实个人觉得Met没有外面说的那么不好 美国的这种类似继续再教育不是国内这么水的 而且晚上上课也挺好啊 白天有很多时间干点别的事情或者做做小兼职 不过确实很贵很贵。。唉。。但城市位置,环境都挺好的,可能我比较狭隘,我看到他们有几个教授是北美精算师就觉得还挺好的啊。。

草莓奶昔 发表于 2014-4-6 17:51:27 | 显示全部楼层
请问,精算这个专业,就业情况怎么样啊?

warren2014 发表于 2015-4-15 11:05:16 | 显示全部楼层
我今天刚刚收到了录取,同求问就业信息如何~~~~项目是多久的呢?不胜感激

我的地皮呢 发表于 2015-6-10 17:28:05 | 显示全部楼层
a6219221 发表于 2014-1-20 20:56. 1point 3acres 璁哄潧
听说是个文科学校
This school is more of a liberal arts school i feel. the engineering program is no ...

Thanks for your information.