一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[415接受或反悔] 我还没接受offer就要给要我寄个大信封正常么?

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
DreamBoy 发表于 2014-2-5 00:55:27 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
[size=13.600000381469727px]Congratulations!  We are pleased to inform you that you have been admitted to The University of Iowa Graduate College for the 2014 fall session.  We will send your official admission letter, orientation information, and immigration document via express mail.  Please check your passport if you have one and tell us exactly how your name appears on the passport.  The name on your I-20 must be the same as the name on your passport (if possible, please scan us a copy of your passport).  Please tell us the address we should use to mail your package and give us a phone number that Federal Express can use to contact you if they have difficulty delivering it.  Federal Express will send you an e-mail with your Fed Ex tracking number when your package is ready to mail.  Reply to this message as soon as possible so that we can express mail your immigration document quickly.  We will express mail your package to the mailing address on your application if we do not hear from you. . Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
[size=13.600000381469727px]

[size=13.600000381469727px]这是神马意思呀。我明明还没说要去呀,怎么都要给我发I-20了呀!!怎么还有[size=13.63636302947998px]orientation information, and immigration document?莫非已经默认lz要去了么?lz很确定自己没在清醒的时候答应啊~~uiuc面试都木有心情准备了~
[size=13.63636302947998px]这是lz第一个offer木有经验,求指导~这正常么?因为是保底学校的offer还想等其他学校,不想这么快就答应啊。吓尿了~~. 1point 3acres 璁哄潧

评分

楼主| DreamBoy 发表于 2014-2-5 01:07:20 | 显示全部楼层
自己顶一下!

Kimurate 发表于 2014-2-5 01:12:47 | 显示全部楼层
有些学校就是直接寄I-20的,反正成本也不高,你接受offer就保存好,不接受就不用鸟他们啦

楼主| DreamBoy 发表于 2014-2-5 01:16:15 | 显示全部楼层

sarofi 发表于 2014-2-5 03:42:54 | 显示全部楼层
Kimurate 发表于 2014-2-5 01:12
有些学校就是直接寄I-20的,反正成本也不高,你接受offer就保存好,不接受就不用鸟他们啦

na zi mi!!! 猫咪sansai~~ 头像点赞!

Kimurate 发表于 2014-2-5 03:45:00 | 显示全部楼层
sarofi 发表于 2014-2-4 11:42
na zi mi!!! 猫咪sansai~~ 头像点赞!

已收32个赞

monkerek 发表于 2014-2-5 05:34:09 来自手机 | 显示全部楼层
看来楼主魅力值爆表啊!

楼主| DreamBoy 发表于 2014-2-5 07:57:47 | 显示全部楼层
monkerek 发表于 2014-2-5 05:34 . 1point3acres.com/bbs
看来楼主魅力值爆表啊!

嘿嘿,谢谢,lz要继续攒人品~~

starsrest 发表于 2014-2-5 08:25:31 | 显示全部楼层
给学校主动寄I-20点32个赞

cn.anqing 发表于 2014-2-5 08:42:46 | 显示全部楼层
这个事儿好啊。可以看看I-20给了多少钱。

nunuh89 发表于 2014-2-5 11:28:51 | 显示全部楼层

32 是有什么典故么?

nunuh89 发表于 2014-2-5 11:29:17 | 显示全部楼层
lz先不要给他们 到时候再看看 我估计你都不会去的  先不回再说吧

Kimurate 发表于 2014-2-5 13:18:49 | 显示全部楼层
nunuh89 发表于 2014-2-4 19:28
32 是有什么典故么?

以前在中国好声音时杨坤说的~