一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[其他] 他发信息通知材料没交全,这样需要补交吗

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
sy10017667 发表于 2014-2-6 20:13:43 | 显示全部楼层 |阅读模式

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
Application Missing Items

Thank you for applying to the Some graduate program at UC Davis. I’m writing to let you know that your application has been received, but we are still awaiting the following item(s):

·         Official GRE scores (note: your self-reported scores will be used for the review)

·         Official TOEFL scores (note: your self-reported scores will be used for the review)

We will inform you once the application is complete. Please note that letters can only be submitted by the recommender via the online application system. In the meantime the admissions committee will review your application, and we hope to let you know their decision by sometime in March..鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧

Sincerely,

我自己报告了成绩,他说可以for review purpose 。我可以等他录取了后补交吧。??
白萝卜 发表于 2014-2-6 22:40:56 | 显示全部楼层
不都是ets寄的。。尽早吧,没有把柄。

楼主| sy10017667 发表于 2014-2-6 23:22:10 | 显示全部楼层

白萝卜 发表于 2014-2-7 08:49:31 | 显示全部楼层
sy10017667 发表于 2014-2-6 23:22
不是啊。要是拒了的话不就省寄送材料的费用了吗?

不懂。。有的学校成绩单最开始也不用official的,但是录取时要用。tg成绩会不会有类似的情况?现在不用但是你不寄不给offer啊。委婉问小米吧。。

楼主| sy10017667 发表于 2014-2-7 09:41:43 | 显示全部楼层
白萝卜 发表于 2014-2-7 08:49 . Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,
不懂。。有的学校成绩单最开始也不用official的,但是录取时要用。tg成绩会不会有类似的情况?现在不用但 ...

是,同意给录取后再补交嘛,就像成绩单似的。但是不知道这样理解的对不对啊

白萝卜 发表于 2014-2-7 09:58:23 | 显示全部楼层
sy10017667 发表于 2014-2-7 09:41
是,同意给录取后再补交嘛,就像成绩单似的。但是不知道这样理解的对不对啊

所以问小米啊。。我们万一猜错了呢。

评分

楼主| sy10017667 发表于 2014-2-7 11:02:30 | 显示全部楼层
好~