一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[Tufts] 为了赚大米,就透露点陶瓷老师给的信息吧!

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
csushin1992 发表于 2014-3-2 18:30:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
[14Fall] PhD.CS@Tufts

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
三天前问的老师,老师秒回到:. visit 1point3acres.com for more.
...I don't know the status of your application myself, but they will announce the outcome in the next week or so...-google 1point3acres
意思就是说,过了这个周末,最早的就会开始放结果了!大家期不期待!!!
大米啊求大米。.鐣欏璁哄潧-涓浜-涓夊垎鍦

评分

楼主| csushin1992 发表于 2014-3-2 23:27:30 | 显示全部楼层

既然你诚心诚意的发问了,那我就大发慈悲的告诉你!
Dear professor XXX,
. 涓浜-涓夊垎-鍦帮紝鐙鍙戝竷
My name is XXX, the one who has contacted you for the possible PhD position under your supervision few days before.

I have submitted my application many days earlier. But as the end of February, I am wondering and concerning my specific application status very much. XXX University keeps the very important in my application and I am concerned about its application result very much. I inquired the graduate office, but there is not any response and the online application system still holds old status for a long time. Therefore, I am wondering that if it is possible for you to help me check my application status. . 1point 3acres 璁哄潧
.1point3acres缃
If there is any trouble for you or you are short of time, I will be very grateful for your patience still and I can email another mail to the graduate office and wait for their response.
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
My application info is:
First name: XXX
Last name: XXX
Birth of date: XX/XX/XXXX(mm/dd/yyyy)
Application program: XXXX.1point3acres缃
Application term: XXXX

Thank you very much!
. more info on 1point3acres.com
Best regards,
XXXX

评分

回复 支持 1 反对 0

头像被屏蔽
karic 发表于 2014-3-2 21:57:36 | 显示全部楼层

王泽轩出国 发表于 2014-3-2 22:04:53 | 显示全部楼层
lz你好,你能不能透露一下如何写邮件询问目标教授关于自己的status而不引起不必要的麻烦?

楼主| csushin1992 发表于 2014-3-2 22:58:49 | 显示全部楼层
王泽轩出国 发表于 2014-3-2 22:04
lz你好,你能不能透露一下如何写邮件询问目标教授关于自己的status而不引起不必要的麻烦?
. from: 1point3acres.com/bbs
什么叫做不必要的麻烦。。不会有这个东西存在吧。只要问的礼貌一点就行。你就说你等急了啊,让他帮忙查查呗。

王泽轩出国 发表于 2014-3-2 23:14:00 | 显示全部楼层
csushin1992 发表于 2014-3-2 22:58
什么叫做不必要的麻烦。。不会有这个东西存在吧。只要问的礼貌一点就行。你就说你等急了啊,让他帮忙查查 ...

你介意不介意把邮件措辞发我借鉴一下,谢了!

王泽轩出国 发表于 2014-3-3 09:13:58 | 显示全部楼层
csushin1992 发表于 2014-3-2 23:27
既然你诚心诚意的发问了,那我就大发慈悲的告诉你!
Dear professor XXX,

非常感谢!

silvia9anran 发表于 2014-3-3 10:26:11 | 显示全部楼层
终于发现一个也是申请tufts cs phd的了  额  坐等啊 楼主什么背景啊

楼主| csushin1992 发表于 2014-3-3 11:01:06 | 显示全部楼层
silvia9anran 发表于 2014-3-3 10:26 . 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
终于发现一个也是申请tufts cs phd的了  额  坐等啊 楼主什么背景啊

http://www.1point3acres.com/bbs/thread-85028-1-1.html

silvia9anran 发表于 2014-3-3 11:42:04 | 显示全部楼层
csushin1992 发表于 2014-3-3 11:01 . 鍥磋鎴戜滑@1point 3 acres
http://www.1point3acres.com/bbs/thread-85028-1-1.html

够直接  楼主现在有offer了么

楼主| csushin1992 发表于 2014-3-3 21:08:43 | 显示全部楼层
silvia9anran 发表于 2014-3-3 11:42
够直接  楼主现在有offer了么

木有啊T_T

silvia9anran 发表于 2014-3-3 23:35:04 | 显示全部楼层
. 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
看你有问出了新情况啊  牛逼  

楼主| csushin1992 发表于 2014-3-4 00:14:01 | 显示全部楼层
. 1point 3acres 璁哄潧
一次回复我的。只是我忘记一起说了。