一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

[USC] 收到拒信,并推荐我去申请pre-master,这是什么

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
tangyao1991 发表于 2014-5-16 12:54:51 | 显示全部楼层 |阅读模式
[14Fall] MS.CS@USC

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
刚刚收到的拒信,说推荐我去申请Pre-Master’s Program,有人知道这个吗?和正规的master有区别么
Thank you for your Fall 2014 application to the USC Viterbi School of Engineering. Unfortunately you have not been recommended for admission to the M.S. in CSCI program. However, we would like to consider your application for the M.S. in CSCI as part of the new Pre-Master’s Program at the USC International Academy.
The Pre-Master’s Program is a unique new opportunity that combines intensive English training with pre-admission to select USC MS degree programs.  If admitted, students take 1-2 semesters of Pre-Masters courses designed to prepare their English and academic skills and receive conditional admission to a specific M.S. program at USC with satisfactory progress in the English courses

其旧如之何 发表于 2014-5-16 13:02:26 | 显示全部楼层
天啊,这是啥啊,usc又出了一个新项目?

头像被屏蔽
sssfsx 发表于 2014-5-16 13:03:07 | 显示全部楼层

其旧如之何 发表于 2014-5-16 13:07:01 | 显示全部楼层
亲,你英语不好吗?非得让你上英语课,我看还有托福83被录春季的

omgkkkkker 发表于 2014-5-16 13:09:27 | 显示全部楼层
其旧如之何 发表于 2014-5-16 13:07
亲,你英语不好吗?非得让你上英语课,我看还有托福83被录春季的

usc录取不看托福的。没有90分 被录取后 需要上语言课

MCwong 发表于 2014-5-16 13:14:18 | 显示全部楼层
相当于预科,USC真是丧心病狂啊

wilbur_zzz 发表于 2014-5-16 13:22:15 | 显示全部楼层
作为同被拒的 表示还有托福75被录取的。。。真是不知道说什么好了

chendanlan 发表于 2014-5-16 13:39:20 | 显示全部楼层
你申请的是cs general项目吗?英语不够还是?

chenzhe142 发表于 2014-5-16 13:41:09 | 显示全部楼层
USC太过分了吧。。。备胎还不算,这是要让多做两学期备胎啊!

bearcat001 发表于 2014-5-16 14:33:59 | 显示全部楼层
我也是,我把后面的也贴出来吧,供大神解读一下。最后一句说这个邮件并不是最终决定。.1point3acres缃
.鏈枃鍘熷垱鑷1point3acres璁哄潧
The Pre-Master’s Program is a unique new opportunity that combines intensive English training with pre-admission to select USC MS degree programs.  If admitted, students take 1-2 semesters of Pre-Masters courses designed to prepare their English and academic skills and receive conditional admission to a specific M.S. program at USC with satisfactory progress in the English courses

Please note that the USC International Academy reserves the right to change the courses you will need to take as requirements of the program based on the results of the placement test that applicants take during orientation upon arrival in the United States.  Additional information on the Pre-Master’s Program at the USC International Academy can be found here: http://international.usc.edu.  

If you are interested in being considered for this program, please reply to this email using the subject line “Pre-Master’s Program” and confirm that you would like to be reviewed.  Once you confirm your interest, we will consider your application as part of the USC International Academy Pre-Master’s program.  Please note that this is not an admission decision for the program. You will be notified separately of the admission decision for the USC Pre-Master’s Program.

walrus 发表于 2014-5-16 18:37:00 | 显示全部楼层
……USC这是要搞什么 这样给人印象很不好啊

lenux 发表于 2014-5-16 19:09:00 | 显示全部楼层
這間學校把國際學生當肥羊宰嗎?
還有其他很不錯的學校 不需要浪費金錢與時間去念pre master

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:45:28 | 显示全部楼层
其旧如之何 发表于 2014-5-16 13:02
天啊,这是啥啊,usc又出了一个新项目?

我也不知道啊,之前没听说这个项目~

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:46:07 | 显示全部楼层
sssfsx 发表于 2014-5-16 13:03. visit 1point3acres.com for more.
USC为了收钱真是脸都不要了,无语

我一看到要多读2学期,觉得很无语~要多交好多钱

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:46:39 | 显示全部楼层
其旧如之何 发表于 2014-5-16 13:07
. 1point3acres.com/bbs亲,你英语不好吗?非得让你上英语课,我看还有托福83被录春季的

不好,没有83分,有其它的AD,要上语言学校~~

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:47:06 | 显示全部楼层
MCwong 发表于 2014-5-16 13:14. From 1point 3acres bbs
相当于预科,USC真是丧心病狂啊

我去,研究生还上预科,坑爹呢

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:48:16 | 显示全部楼层
wilbur_zzz 发表于 2014-5-16 13:22
作为同被拒的 表示还有托福75被录取的。。。真是不知道说什么好了

好羡慕那位被录取的,应该其它条件很好吧~

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:48:50 | 显示全部楼层
chendanlan 发表于 2014-5-16 13:39
你申请的是cs general项目吗?英语不够还是?

是的,英语不够,但是我愿意上语言课~~~这个预科好坑

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:49:13 | 显示全部楼层
chenzhe142 发表于 2014-5-16 13:41
USC太过分了吧。。。备胎还不算,这是要让多做两学期备胎啊!

而且要多交好多钱啦,圈钱~~

楼主| tangyao1991 发表于 2014-5-16 22:50:04 | 显示全部楼层
walrus 发表于 2014-5-16 18:37
……USC这是要搞什么 这样给人印象很不好啊

看到这份邮件,好感度马上下跌,无所谓了都~~之前还很心水