一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

USC 计算机master 预科录取

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
abc235153452 发表于 2014-5-16 15:09:42 | 显示全部楼层 |阅读模式
[14Fall.MS.AD无奖][CS@USC]通知时间: 2014-05-16
  • 背景见定位贴:

• 本科: CS+EE @ 华东交大, GPA 3.6: 本科非211
  • 研究生: @ , GPA :
  • T单项和总分: 80
  • G单项和总分: verbal 146
  • sub专业和分数:
  • 背景的其他说明(如牛推等):
  • 提交时间: 2014-01-07
  • 结果学校国家、地区: 美国
  • 查到status的方式:email通知 
  • 注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x

几天到论坛里面一看,USC跟发春了一样,发AD不要命了。可是为什么我拿到了确实带预科的录取,其他人拿到的是15 spring~~~这不公平。不过usc能给本人这也T80的学渣录取还是很高兴的,不知道还有谁拿到了是要去读预科的,留个联系方式,一起去。本人qq235153452
     楼主| abc235153452 发表于 2014-5-17 23:55:32 | 显示全部楼层
    为什么发帖还要审核~~~以前都不要的啊

hercule24 发表于 2014-5-18 11:08:31 | 显示全部楼层
    求问什么是预科录取啊

qzwzkyssb9h 发表于 2014-5-18 11:37:00 | 显示全部楼层
    abc235153452 发表于 2014-5-17 23:55
    为什么发帖还要审核~~~以前都不要的啊
    . 鐣欏鐢宠璁哄潧-涓浜╀笁鍒嗗湴
    因为你的帖子内容里触发了关键字~
    Ps:楼主这个“跟发春一样“说得还真是贴切呢~

qzwzkyssb9h 发表于 2014-5-18 11:37:11 | 显示全部楼层
    hercule24 发表于 2014-5-18 11:08
    求问什么是预科录取啊

估计是要上语言课?

sarakong 发表于 2014-5-18 12:04:05 | 显示全部楼层
    表示我只想吐槽一下我上不去USConnect……估计lz是要先上语言课程吧~lz你为啥不好好刷一下你的T,80分还是有很大空间可以提升的……

songfanghao2014 发表于 2014-5-18 12:21:13 | 显示全部楼层
    同问什么是预科录取啊? 给你的邮件上是怎么说的?

楼主| abc235153452 发表于 2014-5-19 16:54:00 | 显示全部楼层
    sarakong 发表于 2014-5-18 12:04. 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
    表示我只想吐槽一下我上不去USConnect……估计lz是要先上语言课程吧~lz你为啥不好好刷一下你的T,80分还是 ...

我是12月考的,没时间刷了。大三才准备TOEFL和GRE,好尴尬。最让人头疼的是我读口语的时候话筒坏了,结果这次speaking成绩是我有史以来最低的一次,吐槽下~~~

楼主| abc235153452 发表于 2014-5-19 16:55:14 | 显示全部楼层
    songfanghao2014 发表于 2014-5-18 12:21. from: 1point3acres.com/bbs
    同问什么是预科录取啊? 给你的邮件上是怎么说的?

Thank you for your Fall 2014 application to the USC Viterbi School of Engineering. Unfortunately you have not been recommended for admission to the M.S. in CSSE program. However, we would like to consider your application for the M.S. in CSES as part of the new Pre-Master’s Program at the USC International Academy.
    . 鐗涗汉浜戦泦,涓浜╀笁鍒嗗湴
    The Pre-Master’s Program is a unique new opportunity that combines intensive English training with pre-admission to select USC MS degree programs.  If admitted, students take 1-2 semesters of Pre-Masters courses designed to prepare their English and academic skills and receive conditional admission to a specific M.S. program at USC with satisfactory progress in the English courses

Please note that the USC International Academy reserves the right to change the courses you will need to take as requirements of the program based on the results of the placement test that applicants take during orientation upon arrival in the United States.  Additional information on the Pre-Master’s Program at the USC International Academy can be found here: http://international.usc.edu.   

If you are interested in being considered for this program, please reply to this email using the subject line “Pre-Master’s Program” and confirm that you would like to be reviewed.  Once you confirm your interest, we will consider your application as part of the USC International Academy Pre-Master’s program.  Please note that this is not an admission decision for the program. You will be notified separately of the admission decision for the USC Pre-Master’s Program.

songfanghao2014 发表于 2014-5-19 22:39:15 | 显示全部楼层
    abc235153452 发表于 2014-5-19 16:55
    -google 1point3acresThank you for your Fall 2014 application to the USC Viterbi School of Engineering. Unfortunately y ...

感觉USC这个好坑爹啊

茶园葱绿 发表于 2014-5-20 08:53:06 | 显示全部楼层
    要多上一两个学期啊,好贵。。。楼主有其他选择么?

924426 发表于 2014-5-20 20:23:34 | 显示全部楼层
    楼主这个和去读语言课不一样吧。。。我T75也录USC。。AD给的是入学做语言测试,没过就选修一门英语。。给的录取直接是master program

924426 发表于 2014-5-20 20:23:51 | 显示全部楼层
    楼主这个和去读语言课不一样吧。。。我T75也录USC。。AD给的是入学做语言测试,没过就选修一门英语。。给的录取直接是master program

楼主| abc235153452 发表于 2014-5-20 21:27:19 | 显示全部楼层
    茶园葱绿 发表于 2014-5-20 08:53. from: 1point3acres.com/bbs
    要多上一两个学期啊,好贵。。。楼主有其他选择么?

其他学校排名最好的也就是新泽西州理工,反正英语好差,去读下也没有关系

逍逍遥遥 发表于 2014-5-21 19:47:49 | 显示全部楼层
    同收到,楼主交占坑费没?2500好贵,正在犹豫中...

逍逍遥遥 发表于 2014-5-21 19:47:59 | 显示全部楼层

楼主| abc235153452 发表于 2014-5-22 23:48:33 | 显示全部楼层
    逍逍遥遥 发表于 2014-5-21 19:47

占坑费已经交了,总学费才8000左右。这个押金交了又不是不还你,是当学费的。亲还是从了吧