一亩三分地论坛

获取更多干货,去instant注册!

扫码关注一亩三分地公众号

西北的AD,好早啊

[复制链接] |试试Instant~ |关注本帖
jiuzhong 发表于 2014-6-2 09:35:14 | 显示全部楼层 |阅读模式
[14Fall.MS.AD无奖][CE@NWU]通知时间: 2014-06-01
  • 背景见定位贴:

• 本科: @ , GPA : 本科Top15 211
  • 研究生: @ , GPA :
  • T单项和总分:
  • G单项和总分:
  • sub专业和分数:
  • 背景的其他说明(如牛推等):
  • 提交时间: 2013-12-11
  • 结果学校国家、地区: 美国
  • 查到status的方式:email通知 网申status页面 
  • 注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?获取更多干货,去instant注册!

x
    这是儿童节礼物吗,很感激,当初是最想去的学校。可惜了这么晚才来

评分

parkshiying 发表于 2014-6-2 10:06:35 | 显示全部楼层
    想问下楼主本科是什么 我本科通信工程 总感觉申CE有点悬 还有 楼主什么时候提交的NWU啊?

parkshiying 发表于 2014-6-2 10:07:18 | 显示全部楼层
    我还在等NWU的CE 能不能推荐下呢。。。。

楼主| jiuzhong 发表于 2014-6-2 10:09:05 | 显示全部楼层
    parkshiying 发表于 2014-6-2 10:07. Waral 鍗氬鏈夋洿澶氭枃绔,

可以啊,我是12月提交的,不过怎么推呢,有没有模板什么的

楼主| jiuzhong 发表于 2014-6-2 10:09:57 | 显示全部楼层
    parkshiying 发表于 2014-6-2 10:07

话说我也是通信工程的

parkshiying 发表于 2014-6-2 12:31:09 | 显示全部楼层
    jiuzhong 发表于 2014-6-2 10:09
    话说我也是通信工程的

楼主加下我qq呗 44011352 太谢谢了~~~碰到贵人了~~~~~~~~

parkshiying 发表于 2014-6-2 13:08:45 | 显示全部楼层
    Dear admission officer,
    I feel grateful for your providing me an AD to your honored University, but I have accepted the offer from another university, and I am afraid that I couldn't go to your University. Thanks for your consideration.
    I hope my decision takes little trouble on your university. And I also want to recommend Shiying Piao (Date of birth: July 18,1991),who is an applicant of Computer Engineering too. His major of undergraduate is Communication Engineering too. Shiying’s inspiration in computer engineering and potential of this area excel most of his peers. I hope Mr. Piao would be a valuable member into your university.

Sincerely, XXX

兄弟,看这样行不。。。太感谢了。。。