关于VR MR AR的项目,诚心招小伙伴哦!

|只看干货 |uiux

本楼: 👍   0% (0)

0% (0)   👎
全局: 👍   0% (0)

0% (0)    👎

注册一亩三分地论坛,查看更多干货!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册账号

x
我们是一个Startup,诚心招人!大家对VR行业感兴趣  可以看一看  欢迎发简历到邮箱 HelloFutureOfficial@outlook.com
我们会给录取的开发人员提供VR设备

Android Software Engineer responsibility
1. Design and implement features in the 3D engine that power experience on the Oculus product
2. Have experience with Unity and Unreal platforms
3. Have experiences on database and backend APIs
4. Have experiences on VR applications
5. Experience with GitUnderstandbasic Algorithm
Skills: Java, SQL, Unity, Jira

Unity developer
1. Experience with animations, UI effects, and audio
2. Have experience design in VR/AR applications 
3. Experience with scripting user interactions in VR simulation
4. Experience with Git
5. Experience in Oculus SDK for unity

UI/UX designer
1. Ability to design and create UI assets to a professional standard
2. Experience with Photoshop, react, and etc
3. Better have experience with VR applications
minmin413 2021-3-11 04:54:25 | 显示全部楼层

0% (0)   👎
全局: 👍   100% (1)

0% (0)    👎
請問現在還有在招人嗎?
現在正在做 AR 的 project,但成果還要一陣子才能放在作品集上
想要先認識認識,保持聯繫

楼主| Demacia 2021-3-12 02:50:55 来自APP | 显示全部楼层

0% (0)   👎

0% (0)    👎
minmin413 发表于 2021-03-10 12:54:25
請問現在還有在招人嗎?
現在正在做 AR 的 project,但成果還要一陣子才能放在作品集上
想要先認識認識,保持聯繫
你好哇!还在招人的。可以先把简历发到邮箱里,然后抽空可以简单聊一下哦,哈哈哈哈。

stonegarlice 2021-3-26 02:56:05 | 显示全部楼层

0% (0)   👎
全局: 👍   100% (1)

0% (0)    👎
Base在哪里?

0% (0)   👎
全局: 👍   100% (23)

0% (0)    👎
请问你们是什么公司?公司简介或者网站有嘛?想了解一下,谢谢!

楼主| Demacia 2021-3-28 11:49:29 来自APP | 显示全部楼层

0% (0)   👎

0% (0)    👎
你好哇,团队现在美中美西美东的小伙伴都有。都是线上的。

楼主| Demacia 2021-3-28 11:51:19 来自APP | 显示全部楼层

0% (0)   👎

0% (0)    👎
rabbitskin1027 发表于 2021-03-27 10:37:41
请问你们是什么公司?公司简介或者网站有嘛?想了解一下,谢谢!
你好呀!目前我们是一个startup。欢迎投递简历,我们后边会有info session的,任何问题到时都可以一起聊聊哦,哈哈哈哈哈。

0% (0)   👎

0% (0)    👎
哈囉~已經寄信囉! 謝謝